aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Απόλλων και... τελική ευθεία με βατό πρόγραμμα

Ομόνοια: Απόλλων και… τελική ευθεία με βατό πρόγραμμα

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Ο αγωνιστικός… Γολγοθάς της Ομόνοιας φτάνει στο τέλος του, αφού με αντίπαλο τον Απόλλωνα για το εξ αναβολής παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής, ολοκληρώνεται πεντάδα αγώνων με συνεχομένα ντέρμπι κόντρα σε Ανόρθωση, ΑΕΚ, ΑΕΛ και Απόλλωνα (δύο φορές).

Από εκεί έπειτα, οι πράσινοι έχουν σαφώς πιο βατό πρόγραμμα, έως την ολοκλήρωση της α’ φάσης του πρωταθλήματος. Εφτά παιχνίδια θα απομένουν, με αντίπαλους κατά σειρά τους Εθνικό Άχνας (εντός), ΕΝΠ (εκτός), Ολυμπιακό (εντός), Δόξα (εκτός), Νέα Σαλαμίνα (εντός), Ερμή (εκτός) και ΑΠΟΕΛ (η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ θα είναι τυπικά γηπεδούχος), στο τελευταίο παιχνίδι πριν τα πλέι οφ.

Φυσικά κάθε αντίπαλος έχει τις δικές του δυσκολίες, και ιδιαίτερα στο τρέχον πρωτάθλημα που έχουμε δει ουκ ολίγες εκπλήξεις, η Ομόνοια δεν σκοπεύει να επαναπαυτεί, ούτε να χαλαρώσει, παρά τις εξαιρετικές επιδόσεις της στα προηγούμενα ντέρμπι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ