aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Απώλεια ναι, αλλά «ζει» και χωρίς αυτόν!

Ομόνοια: Απώλεια ναι, αλλά «ζει» και χωρίς αυτόν!

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Κάποια στιγμή θα γινόταν. Η Ομόνοια στα τελευταία παιχνίδι είχε έξι παίκτες στο όριο καρτών (Ντάμρπισαϊρ, Λανγκ, Λούφτνερ, Τιάγκο, Γκόμεθ, Γκόμες), και ο Άγγλος στράικερ στο παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα δέχθηκε την τρίτη και… φαρμακερή καθώς θα χάσει το σπουδαία ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο 33χρονος επιθετικός των πρασίνων άρχισε φουριόζος στην τρέχουσα αγωνιστική σεζόν και σε 13 παιχνίδι πέτυχε εφτά γκολ, δείχνοντας πως η περσινή σεζόν (σκόραρε μόλις δύο γκολ) ήταν μια κακή παρένθεση. Μπορεί στα τελευταία δύο παιχνίδια να μην είδε δίκτυα, καθώς σκόραρε για τελευταία φορά στις 23 Νοεμβρίου κόντρα στην ΕΝΠ και δεν βρήκε τον δρόμο για τα δίκτυα με Δόξα και Νέα Σαλαμίνα, ωστόσο δηλώνει «παρών» στις φάσεις. Χαρακτηριστικό είναι το δεύτερο γκολ της Ομόνοιας στο παιχνίδι με τους ερυθρόλευκους που πέτυχε ο Γκόμεθ, αφού μετά από πίεση του Ντάρμπισαϊρ ο Βεσελόφσκι έδιωξε άσχημα και η μπάλα κατέληξε στον Καταλανό που σκόραρε ανενόχλητος.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Όπως το έγραψε ο Κώστας Μελίδης το 1972

Σαφώς και η απουσία του από το ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι σημαντική. Όπως η ομάδα της πρωτεύουσας δείχνει πως μπορεί να… ζήσει και χωρίς αυτόν. Μποτεάκ και Ορτέγα σκόραρε και δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και δείχνουν πολύ ανεβασμένοι το τελευταίο διάστημα. Όσον αφορά στον Μίκου, αγωνίστηκε μόλις δέκα λεπτά και κατέγραψε δύο ευκαιρίες, ενώ ο Τιάγκο δεν σερβίρει μόνο καθώς πέτυχε τρία γκολ.

Όσοι αγωνιστούν στο ντέρμπι με τους κιτρινοπράσινους καλούνται να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις στο επιθετικό τομέα, στον οποίο ο Μπεργκ έκανε ειδική αναφορά τονίζοντας πως βελτιώνεται. Ότι καλύτερο για έναν προπονητή να έχει στα χέρια του ποικίλα… επιθετικά όπλα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ