aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΟμόνοια: Αποχαιρέτησε το Τσάμπιονς Λιγκ

Ομόνοια: Αποχαιρέτησε το Τσάμπιονς Λιγκ

Η Ομόνοια αποχαιρέτησε το πετοσφαιρικό Τσάμπιονς Λιγκ, αφού ηττήθηκε και στον δεύτερο αγώνα από τη Λουμπλιάνα με 3-0 σετ. Στη Σλοβενία οι πράσινοι ήταν ανταγωνιστικοί και έχασαν έναν αγώνα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Κυρίως το πρώτο σετ ήταν όλα τα λεφτά, αφού ήταν μπροστά στο σκορ (19-21) και τελικά έχασαν με 25-23 χάρις και σε ένα «χοντρό» λάθος του διαιτητή στο 24-23. Ακολούθως οι Σλοβένοι με κορυφαίους σκόρερ τον Τόλη Αρμενάκη (14 πόντοι) και τον Στερν (12π.) επιβλήθηκαν με 25-21 και 25-20 και πήραν πανηγυρικά την πρόκριση.

Ο Σάββας Σάββα παρέταξε την ομάδα του με αλλαγές (στην αρχική εξάδα αγωνίστηκαν οι Παφίτης, Φερέιρα, αντί των Αλεξίου, Αχ. Πετρακίδη), πάλεψε στα ίσα και μπορούσε για κάτι καλύτερο.

Θα το αναζητήσει στη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Συνομοσπονδίας, όπου θα αγωνιστεί στον πρώτο γύρο, απέναντι στη σερβική Ok Novi Pazar. Οι αγώνες αυτοί είναι ορισμένοι στις 6-8 Δεκεμβρίου και οι επαναληπτικοί στις 20-22 Δεκεμβρίου.

ΛΟΥΜΠΛΙΑΝΑ (Ζ. Κέντατσιτς): Φλας, Κοζαμέρνικ, Πούριτς, Στερν, Μπουλούτσεβιτς, Αρμενάκης, Κόβατσιτς  (λίμπερο), Πλέτσκο (λίμπερο), Σάτλερ, Τζούριτς, Ντόνικ,

ΟΜΟΝΟΙΑ (Σ. Σάββα): Σ. Πετρακίδης, Αποστόλου, Παφίτης, Λαμπ, Ροντρίγκο, Φερέιρα Παπαχριστοδούλου (λίμπερο), Α. Πετρακίδης, Αλεξίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ