aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Από βδομάδας (και) ο Ουζόχο

Ομόνοια: Από βδομάδας (και) ο Ουζόχο

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Νιγηρίας ο Φρανσίς Ουζόχο. Μάλιστα, ο 20χρονος τερματοφύλακας αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο Κόπα Άφρικα στον αγώνα για την 3η θέση, διατήρησε το μηδέν παθητικό και η Νιγηρία αποχαιρέτησε τη διοργάνωση με το χάλκινο μετάλλιο. Ο Ουζόχο πήρε ολιγοήμερη άδεια από την Ομόνοια και αρχές της προσεχούς βδομάδας αναμένεται να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της νέας του ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Τι κρατάμε από τα δύο φιλικά της προετοιμασίας

Θα γνωρίσει τον προπονητή, τους συμπαίκτες του και γενικότερα τους ανθρώπους της Ομόνοιας και θα αρχίσει αμέσως δουλειά. Το γεγονός ότι έκανε προπονήσεις με τη Νιγηρία θα του επιτρέψει να ενταχθεί άμεσα στο πρόγραμμα των συμπαικτών του. Πιθανότατα να πάρει και χρόνο συμμετοχής στα επόμενα δύο και τελευταία φιλικά της Ομόνοιας στην Πολωνία, την Τετάρτη με τη Λέχια Γκντανσκ και το Σάββατο με τη Ζαλγκίρις Κάουνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ