aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Από τον ΚΟΑ… στο υπουργείο Παιδείας

Ομόνοια: Από τον ΚΟΑ… στο υπουργείο Παιδείας

Να σταλεί και γραπτώς το αίτημα της Ομόνοιας για κατεδάφισή του Μακαρείου και ανέγερση νέου σύγχρονου σταδίου το οποίο θα διαχειρίζεται ο Σύλλογος της Λευκωσίας, βάσει συμφωνίας που θα γίνει, απεύθυνε ο ΚΟΑ στη συνάντηση με αντιπροσωπεία των πρασίνων.

Διαβάστε επίσης: Ο Σταυρινού για την φανέλα του Ασίς

Ακολούθως, από τον ΚΟΑ θα μεταβιβαστεί στο υπουργείο Παιδείας στο οποίο υπάγεται ο Οργανισμός. Την απόφαση θα τη λάβει το υπουργείο, κρίνοντας εάν υπάρχει ή όχι κονδύλι για ανέγερση νέου σταδίου. Εάν η απόφαση του υπουργείου Παιδείας είναι θετική, η Ομόνοια το έκανε ξεκάθαρο πως είναι διατεθειμένη να συμβάλει οικονομικά για υλοποίηση του έργου. Την Πεμπτή (11/07) θα υπάρχει προγραμματισμένη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, στην οποία θα συζητηθεί το όλο θέμα και αναλόγως θα γίνουν τα επόμενα βήματα από τους πράσινους.

Διαβάστε επίσης: Έσπασε άλλο ένα «φράγμα» ο «πράσινος» λαός

Από πλευράς Ομόνοιας, επισημάνθηκε για άλλη μια φορά ότι, σύμφωνα με την έκθεση της Αστυνομίας, το Μακάρειο δεν είναι στάδιο που παρέχει ασφάλεια και αν δεν γίνουν έργα ίσως προκύψει πρόβλημα στο παιχνίδι της πρεμιέρας. Ως γνωστόν, η Ομόνοια κληρώθηκε να αγωνιστεί με τη Δόξα στο Μακάρειο, την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ