aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Από το... μπάχαλο, στο γήπεδο

Ομόνοια: Από το… μπάχαλο, στο γήπεδο

Επικεντρωμένοι στο παιχνίδι με τη Δόξα, που θα γίνει στο ΓΣΠ την Κυριακή, βρίσκονται στην Ομόνοια, ιδιαίτερα ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία. Η προετοιμασία συνεχίζεται σε πολύ καλό κλίμα. Στόχος των πρασίνων είναι η επάνοδος στις επιτυχίες, δίνοντας και συνέχεια στο αήττητο σερί που κρατά ήδη για τέσσερις αγώνες (3 νίκες, 1 ισοπαλία).

Χριστοφή και Περέιρα δύσκολα θα είναι διαθέσιμοι. Ο Μπεργκ ενδέχεται να προβεί σε 1-2 αλλαγές, θέλοντας να φρεσκάρει ως ένα βαθμό την ομάδα του. Πολύ καλή απόδοση είχε ο Χούμποτσαν στην παρθενική του εμφάνιση στο αρχικό σχήμα και διεκδικεί με αξιώσεις φανέλα βασικού, ενώ την πόρτα της ενδεκάδας κτυπά με αξιώσεις και ο Ορτέγα.

Διαβάστε επίσης: Υπουργός Δικαιοσύνης: «Θα θωρακίσουμε τον θεσμό της κάρτας φιλάθλου»

Παρά τον ντόρο που προκλήθηκε μετά το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, το μπάχαλο με τις συλλήψεις οπαδών του «τριφυλλιού» στο «Ηλίας Πούλλος» είναι υποχρεωμένοι να παραμείνουν ανεπηρέαστοι, ούτως ώστε να καταφέρουν να κερδίσουν τη Δόξα στο ΓΣΠ για πρώτη φορά μετά το 2015.

Διαβάστε επίσης: Φαμπιάνο: «Όταν πήρα την πρόταση της Ομόνοιας…»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ