aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Aπό το 2018 και κόντρα στον ΑΠΟΕΛ

Ομόνοια: Aπό το 2018 και κόντρα στον ΑΠΟΕΛ

Ήταν 16 Δεκεμβρίου 2018. Η Ομόνοια ως τυπικά γηπεδούχος αντιμετώπισε τον ΑΠΟΕΛ και παρόλο που προηγήθηκε με το εξαιρετικό γκολ του Γκόμεθ, τελικά δέχθηκε την ήττα με 2-1. Ήταν και η τελευταία εντός έδρας ήττα του «τριφυλλιού». Από τότε πέρασαν τρεισήμισι μήνες. Το αμέσως επόμενο «εντός» παιχνίδι ήταν με την ΑΕΚ, την οποία κέρδισε με 1-0. Συνολικά, η Ομόνοια διατηρεί το αήττητο στο ΓΣΠ για επτά σερί παιχνίδια και θα θελήσει να το διευρύνει στο προσεχές ντέρμπι με την ΑΕΚ, το Σάββατο στις 18:00.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: «Έστειλε άνθρωπο για τον Οικονόμου ο Αναστασίου»

Συγκεκριμένα η σειρά των εντός έδρας αγώνων που η Ομόνοια έμεινε αήττητη είναι η ακόλουθη: ΑΕΚ 1-0, Νέα Σαλαμίνα 3-1, Δόξα 2-2, ΑΕΛ 2-0, Νέα Σαλαμίνα 0-0, ΑΕΛ 3-1, ΑΠΟΕΛ 1-1. Απολογισμός, τέσσερις νίκες και 3 ισοπαλίες. Δηλαδή, από τους 21 βαθμούς που διεκδίκησε σε αυτή τη σειρά των εντός έδρας αγώνων, συγκέντρωσε 15 βαθμούς. Με λίγη προσοχή θα μπορούσε να μάζευε περισσότερους βαθμούς. Αν με τη Δόξα δεν έκανε τραγικά λάθη στην άμυνα, που την άφησαν πίσω στο σκορ με 0-2 και έτρεχε για την ανατροπή και τελικά έφθασε στο 2-2, με τη Νέα Σαλαμίνα έμεινε «άσφαιρη».

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Αυτό που έκανε με τον ΑΠΟΕΛ δεν το ξανάκανε φέτος

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ