aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Από τις €50.000 στην πόρτα εξόδου

Oμόνοια: Από τις €50.000 στην πόρτα εξόδου

Η επίσημη Ομόνοια έσπευσε με ανακοίνωσή της να… ηρεμήσει τα νερά σχετικά με τις αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών που έπονται, τονίζοντας πως δεν έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις για αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών, συστήνοντας υπομονή στην κόσμο.

Το δεδομένο είναι ότι την πόρτα εξόδου της Ομόνοιας θα διαβούν κι άλλοι ποδοσφαιριστές, πέραν του Χουάν Αλμπίν. Η φημολογία θέλει τους Ενρίκες, Ζαΐλσον Αραούζο, Ζαρκίνιο Αντόνια και Γκρίνιτζ να βρίσκονται στη «μαύρη» λίστα του Γιάννη Αναστασίου.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Έπεται «κύμα» αποχωρήσεων

Οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές για το μέλλον των πιο πάνω ποδοσφαιριστών, οι πλείστοι εκ των οποίων δεν ήταν στις επιλογές του Ελλαδίτη προπονητή κάτι που «φωτογράφιζε» ότι θα τεθούν εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας.

Διαβάστε επίσης: Βρήκε ομάδα ο Λοέ, με το «ενάμιση» πόδι λένε οι Ισπανοί

Το παράδοξο της όλης υπόθεσης είναι η περίπτωση του Ζαΐλσον Αραούζο. Ενός ποδοσφαιριστή που διακρίθηκε στην περσινή κάκιστη αγωνιστική περίοδο και μάλιστα η Ομόνοια πλήρωσε 50.000 ευρώ για να τον αποκτήσει το περασμένο καλοκαίρι.

Έξι μήνες μετά ο Βραζιλιάνος είναι στην πόρτα της εξόδου, καθώς δεν υπολογίζεται από τον Γιάννη Αναστασίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ