aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Από την «πέμπτη», ξαφνικά έβαλε την... «πισινή»

Ομόνοια: Από την «πέμπτη», ξαφνικά έβαλε την… «πισινή»

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Οι εμφανίσεις της Ομόνοιας στα πρώτα παιχνίδια μπορεί να μην ήταν απ’ αυτές που έλεγες «έθελξε». Ήταν τέτοιες όμως, που έδιναν την εντύπωση πως είναι σε καλό δρόμο και ότι ο χρόνος δουλεύει υπέρ της. Υπήρχαν αρκετά θετικά στοιχεία. Αντ’ αυτού, δηλαδή να προοδεύει, η εικόνα στα τελευταία ματς δεν ήταν η αναμενόμενη. Έγιναν βήματα όπισθεν, τόσο στην εμφάνιση όσο και στα αποτελέσματα. Και τίθεται εύλογα το ερώτημα, αυτή η ομάδα που έδειξε και αρετές και χαρακτήρα δεν μπορεί να έχει συνέχεια. Την απάντηση καλείται να δώσει η ίδια απ’ εδώ και στο εξής.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Δεν θέλουν σύστημα με τριάδα από στόπερ (ποιός ο λόγος)

Η ανάκαμψη επιβεβλημένη. Τίποτα δεν χάθηκε, εάν το «τριφύλλι» έχει τις λύσεις και παρουσιάσει εκ νέου καλό αγωνιστικό πρόσωπο, φθάσει σε επιτυχίες και κυρίως δείξει συνέπεια και έχει συνέχεια. Δεν θα πρέπει να μηδενιστούν όλα. Δυνατότητες φάνηκε να υπάρχουν, ποιοτικοί και έμπειροι ποδοσφαιριστές πλαισιώνουν το ρόστερ, απομένει να γίνει σωστή διαχείριση της νέας κατάστασης από την οποία η Ομόνοια να βγει δυνατή.

Και μετά την Πάφο έγινε λόγος αλλά πολύ περισσότερο τώρα, ότι στα δύσκολα είναι που οι μεγάλες ομάδες ξεχωρίζουν αφού βρίσκουν τον τρόπο να αντιδράσουν. Η εικόνα της Ομόνοιας στο ντέρμπι με την Ανόρθωση, αμέσως μετά την πρώτη της ήττα, κρίθηκε ως ικανοποιητική και ήταν ένα δείγμα ότι όταν θέλει, μπορεί. Τώρα, καλείται να το δείξει σε μεγαλύτερο βαθμό, να παίξει καλή μπάλα και να φύγει νικήτρια από το Δασάκι.

Διαβάστε επίσης: Έκλεισε την πόρτα της Μπεϊτάρ για χάρη της Ομόνοιας!

Οι πράσινοι, που έχουν απαιτήσεις, παίρνουν τα μέτρα τους. Οι ποδοσφαιριστές αμείβονται καλά, πληρώνονται στην ώρα τους, έχουν όλες τις ανέσεις και γενικά στο σύλλογο επικρατεί μια υγιής κατάσταση. Δεν μπορεί να υπάρχουν δικαιολογίες. Η αντίδραση θα έλθει μέσα από σκληρή δουλειά, αντιλαμβανόμενοι τα λάθη τους και την υποχρέωσή τους απέναντι στον εργοδότη αλλά και τον κόσμο της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ