aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Από τα λόγια στην πράξη για επέκταση με Λέσγιακς

Ομόνοια: Από τα λόγια στην πράξη για επέκταση με Λέσγιακς

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Εδώ και πολλά χρόνια η Ομόνοια έψαχνε έναν αριστερό μπακ που να αποτελεί εγγύηση στη συγκεκριμένη θέση και φέτος τον βρήκε στο πρόσωπο του Γιαν Λέσγιακς. Ο 29χρονος Τσέχος άσος έχει ξεχωρίσει με τις έως τώρα εμφανίσεις του με την πράσινη φανέλα, θεωρείται κι όχι άδικα ως μία από τις κορυφαίες μας φετινές μετεγγραφές των «πρασίνων», οι οποίοι δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι απέκτησαν έναν παίκτη–πολυτέλεια και για τα κυπριακά γήπεδα.

Έναν ολόκληρο μήνα κράτησαν οι διαπραγματεύσεις της Ομάδας Προγραμματισμού μαζί με τον εκπρόσωπό του, και η περίπτωσή του δεν θα έκλεινε θετικά εάν δεν παρενέβαινε ο ίδιος ο πρόεδρος Σταύρος Παπασταύρου για να τον πείσει να βάλει την… τζίφρα του για την Ομόνοια. Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Λέσγιακς τον περασμένο Αύγουστο είναι διάρκειας δύο χρόνων, όμως η ατάκα του υπεύθυνου του τμήματος σκάουτινγκ των «πρασίνων», Σίμου Ταραπουλούζη σε μια πρόσφατη συνέντευξή του, δείχνει και την πρόθεση όλων στην Ομόνοια για τον Κροάτη αριστερό μπακ.

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια: Έρχεται και 5ος τερματοφύλακας, διλήμματα το καλοκαίρι

«Αποκτήσαμε τον Λέσγιακς που είναι μια από τις καλύτερες μας μετεγγραφές και θα έχουμε αριστερό μπακ για τα επόμενα 3-4 χρόνια», είπε χαρακτηριστικά. Επομένως, είναι δεδομένη η επιθυμία της Ομάδας Προγραμματισμού όπως επεκταθεί τουλάχιστον για ακόμη ένα χρόνο το συμβόλαιο του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή και εάν δεν έχουν ήδη αρχίσει οι επαφές και οι συζητήσεις με τον ίδιο και τον μάνατζερ του, θα αρχίσουν σύντομα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Το συμβόλαιο και η επιθυμία του Έζρα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ