aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Από τα δοκιμαστικά σε τριετές συμβόλαιο, το προφίλ του Άλβες

Ομόνοια: Από τα δοκιμαστικά σε τριετές συμβόλαιο, το προφίλ του Άλβες

Ρουμπέν Άλβες λοιπόν και μάλιστα τριετίας στην Ομόνοια. Ο Πορτογάλος άσος ήρθε στην Κύπρο μαζί με τον εκπρόσωπό του και άλλοτε ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας, Νούνο Ασίς για δοκιμαστικά αλλά εν τέλει υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας, Οι «πράσινοι», έχουν το δικαίωμα να τον αξιολογήσουν στην περίοδο της προετοιμασίας και να αποφασίσουν αν θα παραμείνει στο ρόστερ ή όχι. 

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται ως αριστερός μέσος, ωστόσο μπορεί να αγωνιστεί και ως μεσοεπιθετικός. Μία σύντομη αναζήτηση που κάναμε στο διαδίκτυο με σκοπό να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για τον εν λόγω ποδοσφαιριστή, ανακαλύψαμε πως ένα από τα χαρακτηριστικά του είναι ότι χείριζεται εξίσου καλά τόσο το αριστερό όσο και το δεξί του πόδι.

Διαβάστε επίσης: Στην Ομόνοια με τις «ευλογίες» του Νούνο Ασίς

Στη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στην FC Φελγκέιρας (δεύτερη κατηγορία Πορτογαλίας), με την οποία κατέγραψε 27 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σκόραρε 4 γκολ και έδωσε 2 ασιστ.

Αξίζει να αναφερθεί ότι άρχισε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μποαβίστα, έπειτα μετακόμισε στην Πόρτο, ενώ αγωνίστηκε σε άλλες τέσσερις ομάδες στην Πορτογαλία (Φαμαλισάο, Σαντζαονάνσε, Μπράγκα Β’, Ανάντια). Μάλιστα, αυτή η φορά θα είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί εκτός Πορτογαλίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ