aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Από €1.700.000 μέχρι και €15.200.000!

Ομόνοια: Από €1.700.000 μέχρι και €15.200.000!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η διάκριση στην Ευρώπη είναι το ζητούμενο για την Ομόνοια και τρώγοντας ανοίγει η όρεξη, όσο κι αν σε κάθε επόμενο γύρο το εμπόδιο θα είναι ψηλότερο. Παράλληλα, σε συνδυασμό με μια πετυχημένη ευρωπαϊκή πορεία είναι μεγάλο κίνητρο το οικονομικό όφελος. Και όσο πιο μακριά φθάσει η Ομόνοια τόσο μεγαλύτερα θα είναι τα έσοδα που θα βάλει στο ταμείο της.

Με τα σημερινά δεδομένα, μετά την πρόκριση επί της Λέγκια, οι πράσινοι έχουν «κλειδώσει» 1.700.000 ευρώ! Το πιο πάνω ποσό μπορεί να αυξηθεί κατά πολύ. Εφόσον η Ομόνοια ξεπεράσει και το επόμενο εμπόδιο και αποκλειστεί στη συνέχεια από τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, θα πάρει 5.000.000 ευρώ και θα παίξει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ θα λάβει επιπλέον μπόνους συμμετοχής 2.920.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ασάντε… δαγκωτό!

Σε περίπτωση που η ομάδα του Μπεργκ φθάσει μέχρι και τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, και για να γίνει αυτό καλείται να υπερπηδήσει ακόμη δύο εμπόδια, θα βάλει στο ταμείο της το αστρονομικό ποσό των 15.200.000 ευρώ! Μεγάλο, πολύ μεγάλο το ποσό και τεράστια η πρόκληση για τον Μπεργκ και τους παίκτες του αφού θα επωφεληθεί ο σύλλογος και μαζί οι ίδιοι, αφού θα καρπωθούν τα μπόνους βάσει συμβολαίου.

Διαβάστε επίσης: Μαλέκκος για Ομόνοια: «20 χρόνια έφταιγαν οι διαιτητές. Ο Μπεργκ το άλλαξε»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ