aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Απασχολεί ο Αλέξα Βουκάνοβιτς

Ομόνοια: Απασχολεί ο Αλέξα Βουκάνοβιτς

Στην Ομόνοια εντείνονται τις τελευταίες ώρες οι προσπάθειες ενίσχυσης της επιθετικής γραμμής της. Υπάρχει μια μικρή λίστα βασικών υποψηφίων, τόσο για την κορυφή όσο και για το αριστερό άκρο της επίθεσης. Ήδη κατατέθηκαν προτάσεις σε ποδοσφαιριστές και είναι σε στάση αναμονής της απάντησής τους.

Πληροφορίες του Goal.com.cy φέρουν την Ομόνοια να ενδιαφέρεται για τον Αλέξα Βουκάνοβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός, που έμεινε προσφάτως ελεύθερος από τον Ερυθρό Αστέρα (τελευταία του παρουσία ήταν στις 16 Δεκεμβρίου 20211), αναζητεί νέα ποδοσφαιρική στέγη και προτάθηκε στην Ομόνοια. Απασχολεί τους πράσινους και είναι από τα ονόματα που «παίζουν» για σύναψη συνεργασίας εάν υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο 29χρονος (18.6.1992) Βουκάνοβιτς, που αγωνίζεται και ως επιθετικός και ως αριστερός εξτρέμ, τα τελευταία δύο χρόνια ήταν στον Ερυθρό Αστέρα με τον οποίο πανηγύρισε τρία πρωταθλήματα κι ένα κύπελλο. Μέτρησε 55 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και πέτυχε 11 γκολ. Φέτος είχε 5 συμμετοχές και έδωσε δύο ασίστ. Έχει εμπειρία και από τα Κύπελλα Ευρώπης αφού αγωνίστηκε τόσο στο Τσάμπιονς Λιγκ όσο και στο Γιουρόπα Λιγκ.

Όταν τον Ιανουάριο του 2019 πήρε μετεγγραφή από την Νάπρεντακ Κρούσεβατς στον Ερυθρό Αστέρα, ήταν πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Σερβίας με 12 γκολ σε 20 αγώνες. Τότε ενδιαφέρθηκε και ο Ολυμπιακός Πειραιώς για την απόκτησή του, αλλά και η Παρτίζαν και τελικά κατέληξε στον Ερυθρό Αστέρα.

Άρχισε την καριέρα του από την Μπάτσκα Παλάνκα (2014-15) και ακολούθησε αγωνίστηκε στην Τσελάρεβο (2025-16) από την οποία μεταπήδησε την επόμενη σεζόν στην Νάπρεντακ, στην οποία έμεινε για δυόμιση σεζόν. Συνολικά στην καριέρα του αγωνίστηκε σε 192 αγώνες πρωταθλήματος και πέτυχε 53 γκολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ