aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Απάντησε στα «πυρά» σε τηλεοπτικό show της Κολομβίας ο Ορτέγα

Ομόνοια: Απάντησε στα «πυρά» σε τηλεοπτικό show της Κολομβίας ο Ορτέγα

Διχάζει τους οπαδούς της Ατλέτικο Τζούνιορ της Mπαρρανκίγια ο Μαϊκέλ Ορτέγα. Ο Κολομβιανός επιτελικός μέσος έλυσε το συμβόλαιό του με την Ομόνοια και πριν από λίγες μέρες επέστρεψε στην πατρίδα του ταξιδεύοντας με ιδιωτικό τζετ και είναι σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης. Την επιθυμία του να φορέσει ξανά τη φανέλα των «καρχαριών» δεν την έκρυψε ούτε για ένα δευτερόλεπτο.

O θρύλος της Τζούνιορ δε Μπαρρανκίγια και δεύτερος σκόρερ όλων των εποχών του κολομβιανού ποδοσφαίρου με 217 τέρματα Ιβάν Ρενέ Βαλενσιάνο  έκανε σκληρή κριτική στον Μαϊκέλ Ορτέγα και το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ομάδα.

Κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής εκπομπής στο «Todos Juegan» του Μπαρρανκίγια  ειπώθηκε ότι ο Ορτέγα ξεπέρασε τα όρια της πειθαρχίας κατά τη διάρκεια της προπόνησης και αυτός ήταν ο λόγος αποχώρησής του από τους «καρχαρίες το 2016. Επομένως, σημείωσε ο Ιβάν Βαλενσιάνο δεν θα ήθελε να τον δει ξανά αυτή την «ωρολογιακή βόμβα» στην ομάδα. Μάλιστα, τραγούδησε on air ένα τραγούδι κατά του Μαϊκέλ Ορτέγα. Στους στίχους γίνεται λόγος για την κακή εξωγηπεδική ζωή του Ορτέγα και την επιθυμία του να πάρει χρήματα εις βάρος της Τζούνιορ, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Ένα μήνα μετά ο πρώην άσος της Ομόνοιας απάντησε στον Ιβάν Βαλενσιάνο κατά την παρουσία του στο τηλεοπτικό show «El Caribbean Show», αφού πρώτα παρακολούθησε τις δηλώσεις του παλαίμαχου άσου απάντησε σε έντονο ύφος.

«Μπορώ να τον πληρώσω διπλά από αυτά που  παίρνει για να οδηγήσει το αυτοκίνητό μου. Ήμασταν φίλοι και από τη μια στιγμή στην άλλη βγήκε και είπε όσα είπε. Τι να κάνω; Να ζητήσω συγγνώμη; Δεν του έκανα τίποτα, αυτό που έκανα ήταν πάντα τον βοηθούσα και πάντα ήμουνα δίπλα του. Δεύτερον, δεν έχει καν την υποστήριξη από κανέναν να τα λέει όλα αυτά. Λέει πως “οι παίκτες δεν βγαίνουν πλέον να μιλάνε σε συνεντεύξεις”, αλλά πώς θέλει ένας παίκτης να δώσει συνέντευξη με όλα όσα κατηγορεί έναν συνάδελφο. Είναι αδύνατο», είπε ο Ορτέγα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ