aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Απαιτείται υπέρβαση!

Ομόνοια: Απαιτείται υπέρβαση!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ – ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΛΗΣ

Την έκπληξη στον όμιλό της απέναντι στη Βασιλεία θα θελήσει να κάνει απόψε η Ομόνοια (22:00, Cytavision3), για την 3η αγωνιστική του Κόνφερενς Λιγκ. Η πρωταθλήτρια Κύπρου, απέναντι στο φαβορί του ομίλου για την πρωτιά, θα θελήσει να προκαλέσει αίσθηση στην Ευρώπη, φεύγοντας με το «διπλό» από την έδρα της ελβετικής ομάδας.

Όχι πως θα είναι εύκολο το έργο της, απεναντίας η αποστολή της προβλέπεται εξαιρετικά δύσκολη, η πιο δύσκολη μέχρι στιγμής. Ωστόσο, είναι εδώ, στη Βασιλεία, για να παλέψουν και να διεκδικήσουν το καλύτερο. Κανένα παιχνίδι δεν θεωρείται χαμένο πριν την έναρξή του και έτσι το αντιμετωπίζουν οι «τριφυλλοφόροι».

Οι πράσινοι, θα προσπαθήσουν να περιορίσουν το παιχνίδι της αντιπάλου τους με τρεξίματα και πίεση στη μεσαία γραμμή και να αμυνθούν σθεναρά. Παράλληλα, για να ελπίζουν σε θετικό αποτέλεσμα θα πρέπει να κρατήσουν και να κυκλοφορήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο την μπάλα. Να μην δώσουν το δικαίωμα στη Βασιλεία να ασκήσει έντονη πίεση και να εκδηλώνει συνεχώς επιθετικές προσπάθειες.

Ο Μπεργκ ανέλυσε στους ποδοσφαιριστές του το παιχνίδι της ελβετικής ομάδας, γνωρίζει τα ατού της- παίζει γρήγορα και εκτελεί άμεσα- και με την τακτική που θα ακολουθήσει θα θελήσει να της ανάψει κόκκινο.

Fonbet xorigos

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ