aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Απαιτεί να έχει τους Νιγηριανούς της!

Ομόνοια: Απαιτεί να έχει τους Νιγηριανούς της!

Σε αναμονή της ημερομηνίας συνέχισης του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, βρίσκονται στην Ομόνοια. Πιθανότατα εντός της ημέρας να προκύψει ενημέρωση από την ΚΟΠ, μετά από απόφαση που θα λάβει η Εκτελεστική Επιτροπή. Αυτό που απαιτεί και αναμένει η Ομόνοια, είναι όπως μείνει ανεπηρέαστη από τους ποδοσφαιριστές που ήταν δηλωμένοι στο φύλλο αγώνος.

Γι’ αυτό και η θέση της είναι όπως το παιχνίδι οριστεί σε ημερομηνία που να είναι διαθέσιμοι οι Ουζόχο και Σέχου. Άλλωστε δεν φέρει καμία ευθύνη για τη διακοπή του αγώνα, αλλά και για τη μη διεξαγωγή του σήμερα όπως προνοείται από την Προκήρυξη. Οι δύο Νιγηριανοί διεθνείς θα βρίσκονται από τα τέλη Δεκεμβρίου με την αποστολή της Εθνικής τους για το Κόπα Άφρικα. Οπόταν, οι πράσινοι αναμένουν ορισμό του «αιώνιου» ντέρμπι, που θα συνεχιστεί από το χρονικό σημείο διακοπής του (17’), είτε το προσεχές διάστημα πριν το τέλος του χρόνου είτε από τα μέσα Φεβρουαρίου και μετά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ