aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Απ’ όλα έχει ο μπαξές!

Ομόνοια: Απ’ όλα έχει ο μπαξές!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η σημερινή έξοδος της Ομόνοιας στο «Αμμόχωστος», για να τεθεί αντιμέτωπη με τη Νέα Σαλαμίνα στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, είναι η τέταρτη στη φετινή σεζόν. Προηγήθηκαν αυτές στο «Τάσος Μάρκου» (Αναγέννηση), στο Δασάκι (Εθνικός) και στο Τσίρειο (Απόλλων). Ο απολογισμός ήταν ισοπαλία, νίκη και ήττα αντίστοιχα. Απ’ όλα έχει ο μπαξές!

Αυτή τη φορά η Ομόνοια θα θελήσει να διπλασιάσει τις εκτός έδρας επιτυχίες της, να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα και να ισοφαρίσει τη φετινή επίδοσή της, στο σερί νικών.

Ως γνωστόν, τις δυο συνεχόμενες νίκες τις πέτυχε στο πλαίσιο της 4ης και 5ης αγωνιστικής, επί του Εθνικού (2-1) και της Καρμιώτισσας (4-2) αντίστοιχα, για να τερματιστεί το σερί στο Τσίρειο με τον Απόλλωνα (1-2).

Το πρόγραμμα των προσεχών τριών αγωνιστικών φαντάζει καλό για να μπορέσει η Ομόνοια να χτίσει επιτυχίες, ανακτώντας δυναμική και αυτοπεποίθηση. Μετά τη Νέα Σαλαμίνα, που είναι το πιο δύσκολο αυτής της σειράς, θα ακολουθήσει το εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη και στη συνέχεια η έξοδος στο Παφιακό κόντρα στην ΑΕΖ.

Στα πόδια των παικτών του «τριφυλλιού» είναι να το αξιοποιήσουν και να πάνε στα ντέρμπι με φόρα και δυναμική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ