aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ανθρωπιστική βοήθεια για τους πρόσφυγες Ουκρανούς συνανθρώπους μας

Ομόνοια: Ανθρωπιστική βοήθεια για τους πρόσφυγες Ουκρανούς συνανθρώπους μας

Έναρξη ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πρόσφυγες Ουκρανούς ανακοίνωσε η Ομόνοια. Οι πράσινοι σημειώνουν πως ως ένας λαός που ακόμη υποφέρουμε από τις συνέπειες του πολέμου και της προσφυγιάς, οφείλουμε να στηρίζουμε με κάθε τρόπο συνανθρώπους μας που ζουν το δράμα τέτοιων στιγμών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ανακοινώνουμε την έναρξη ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πολίτες της Ουκρανίας που καταφθάνουν στην χώρα μας λόγω των γεγονότων στην πατρίδα τους.

Ως ένας λαός που ακόμη υποφέρουμε από τις συνέπειες του πολέμου και της προσφυγιάς, οφείλουμε και νιώθουμε την ανάγκη να στηρίζουμε με κάθε τρόπο συνανθρώπους μας που ζουν το δράμα τέτοιων στιγμών.

Σε συνεργασία με την «Κοινότητα Ουκρανοκυπριακής Φιλίας» θα συλλέγουμε ξηρά τροφή, κονσέρβες, είδη πρώτης ανάγκης (πχ οδοντόβουρτσες, οδοντόπαστες, σαμπουάν, σκόνες πλυσίματος κτλ), όπως και βρεφικά γάλατα και πανιά.

Η εκστρατεία θα ξεκινήσει την Δευτέρα, 21 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί στις 29 Μαρτίου.

Χώροι συλλογής

– Green Boutique Nήσου
– Green Boutique Παπανικολή
– Green Boutique Λεμεσού – ΣΥΦΙ Λεμεσού
– FAN CLUB ΛΑΚΑΤΑΜΕΙΑΣ

Οι στιγμές είναι κρίσιμες και η ανάγκη για βοήθεια άμεση και μεγάλη! Είμαστε βέβαιοι πως ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αλλά και ευρύτερα ο Κυπριακός λαός θα δείξουν για μια ακόμη φορά το μεγαλείο του.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 97691889».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ