aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Αντεπεξήλθε σε εβδομάδα... βουνό, με τρια ματς, ταξίδι και κορωνοϊό

Ομόνοια: Αντεπεξήλθε σε εβδομάδα… βουνό, με τρια ματς, ταξίδι και κορωνοϊό

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Η Ομόνοια κατάφερε να αντεπεξέλθει μετά από μια δύσκολη εβδομάδα αλλά και ένα κοπιαστικό ευρωπαϊκό ταξίδι. Οι πράσινοι είχαν ως πρώτη έγνοια τον κορωνοϊό μετά την έξαρση στον ΑΠΟΕΛ και το μεταξύ τους ντέρμπι, έπαιξαν με την Αϊντχόφεν για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων, ενώ από το απόγευμα της Παρασκευής πέρασαν από δύο μοριακούς ελέγχους ώστε να διαπιστωθεί αν κάποιος έχει νοσήσει από τον ιό.

Ο Χένινγκ Μπεργκ στερήθηκε τρεις ποδοσφαιριστές λόγω κορωνοϊού, τον Φαμπιάνο που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, ενώ οι παροπλισμένοι Μαυρίας-Κακουλλής-Μποτεάκ δεν πρόλαβαν τον αγώνα με την Πάφο. Κι όμως, ο Νορβηγός με τους ποδοσφαιριστές του κατάφεραν να πάρουν ένα πολύ σημαντικό τρίποντο που τους βοήθησε στην αναρρίχηση στη βαθμολογία.

Η Ομόνοια δεν έπιασε… ταβάνι με την απόδοση της, ωστόσο ήταν αποτελεσματική με τον φουριόζο Τζιωνή και δεν άφησε τις απουσίες να της στερήσουν βαθμούς. Ο Χούμποτσαν ταίριαξε (και) δίπλα από τον Λανγκ, καλύπτοντας το κενό του νοσούντα Λούφτνερ. Ο Σλοβάκος παρουσιάζεται ανεβασμένος στην τρέχουσα αγωνιστική σεζόν, έχει βοηθήσει τα μέγιστα τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Κύπρο (κυρίως στο δεξιό άκρο της άμυνας), γι’ αυτό και ο Μπεργκ τον εμπιστεύεται με κλειστά τα μάτια.

Από την άλλη, ο Τζιωνής κερδίζει και προσφέρει στην ομάδα της πρωτεύουσας. Ο 19χρονος πλέον δεν αντιμετωπίζεται από το τεχνικό επιτελείο ως «παιδί των ακαδημιών», αποτελεί σημαντικό γρανάζι αλλά και βασικό στέλεχος του ρόστερ. Κερδίζει εμπειρίες και εμπιστοσύνη, προσφέρει ποιότητα και γκολ, συνδυασμοί οι οποίοι βγαίνουν με τα χίλια για την Ομόνοια. Μετά από καιρό ο Λέτσγιακς πέρασε στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων, αφού συμμετείχε ενεργά στο επιθετικό κομμάτι στο ματς με την Πάφο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ