aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Άντε να βρεις καλύτερο του Παπουλή

Ομόνοια: Άντε να βρεις καλύτερο του Παπουλή

Σαν το παλιό καλό κρασί ο Φώτης Παπουλής ήταν (γι’ άλλη μια φορά) πρωταγωνιστής σε παιχνίδι της Ομόνοιας τη φετινή σεζόν. Ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός στη φάση του τέρματος των πρασίνων στο ισόπαλο 1-1 με την ΑΕΛ στο Τσίρειο, στον πρώτο προημιτελικό αγώνα κυπέλλου, φανέρωσε την ποιότητα, την οξυδέρκεια και τις φυσικές δυνάμεις που διαθέτει.

Αν και διανύει το 38ο έτος της ηλικίας του, είχε τις αντοχές μετά από 60’ αγώνα, να διανύσει το μισό γήπεδο με την μπάλα στα πόδια βρίσκοντας σε ανισορροπία την αντίπαλη άμυνα και αφού συνεργάστηκε με τον Μποτεάκ «εκτέλεσε» τον Μέγερι. Tην ικανότητα του Παπουλή να επιτίθεται κάθετα από τον άξονα με την μπάλα στα πόδια δεν τη συναντά κανείς εύκολα στα μέρη μας. Αποτελεί ερωτηματικό εάν υπάρχει αυτή την στιγμή άλλος παίκτης στην Κύπρο, ο οποίος μπορεί να συγκριθεί μαζί του σε αυτό τον τομέα.

Ο επί σειρά ετών αρχηγός του Απόλλωνα μετακόμισε στο «Ηλίας Πούλλος» το καλοκαίρι του 2021 και κατάφερε να ζήσει ότι δεν κατάφερε στην ομάδα της Λεμεσού. Πανηγύρισε την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος και ήταν από τα σημαντικά γρανάζια στην καλοκουρδισμένη μηχανή του Χένινγκ Μπεργκ. Τη φετινή σεζόν ο Ελλαδίτης είναι από τους ελάχιστους παίκτες οι οποίοι επιβίωσαν από το ναυάγιο της Ομόνοιας. Στα πλείστα παιχνίδια του «τριφυλλιού» περνά στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση προς όλους με τον επαγγελματισμό και τη σεμνότητα που τον διακατέχει.

«Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου στο γήπεδο. Είμαι επαγγελματίας αθλητής, αγαπάω αυτό που κάνω. Δεν ξέρω πότε πρέπει να κλείσω τα φώτα. Η Ομόνοια μου δίνει τα πάντα και αυτό που πρέπει για να γίνομαι καλύτερος ακόμα και στα 37 μου», δήλωσε  μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΛ και ήδη στις τάξεις των οπαδών των πρασίνων συζητείται το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του που λήγει στο τέλος της σεζόν.

Το μόνο βέβαιο είναι πως για να βρει η Ομόνοια ποδοσφαιριστή με τη συνέπεια στην απόδοση και τα χαρακτηριστικά του Παπουλή θα… δεινοπαθήσει και θα «ματώσει» οικονομικά. Άλλωστε, υπάρχει ήδη μια αποτυχημένη απόπειρα με τη μετεγγραφή του Ατιέμγουεν. Άντε, λοιπόν να βρεις καλύτερο του (37χρονου) Παπουλή…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ