aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ομόνοια (αντανάκλαση)

Καλύτερο ντεμπούτο δεν θα είχε ονειρευτεί ο Φάνος Κατελάρης με τη φανέλα της Εθνικής Ανδρών. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας πήρε θέση στην καρδιά της άμυνας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και είχε καθοριστική συμβολή στην προχθεσινή φιλική νίκη επί του Καζακστάν (3-1), αφού σημείωσε το γκολ με το οποίο η ομάδα μας ανέτρεψε τα εις βάρος της δεδομένα.

«Πράσινο» ήταν και το γκολ με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα, καθώς προήλθε από τον Χριστοφή, ο οποίος συνέχισε απ’ εκεί που έμεινε στο πρωτάθλημα. Την πρώτη τους συμμετοχή με το εθνόσημο στο στήθος, έστω και ως αλλαγή, κατέγραψαν οι Μαργκάσα και Φιλιώτης, επέστρεψε στην εθνική αγωνιζόμενος ως αλλαγή ο Ρουσιάς, ενώ βασικός ήταν και πάλι ο Παναγή.

Η παρουσία και των έξι προαναφερθέντων διεθνών παικτών σκόρπισε ικανοποίηση στις τάξεις της Ομόνοιας, αφού η ποιότητα που υπάρχει στο ρόστερ της ομάδας αντανακλάται και στην Εθνική Κύπρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ