aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ανοίξτε το δεν είναι ιός - Στο Euro με ήρωα Ντούρις η Σλοβακία! (vid)

Ομόνοια: Ανοίξτε το δεν είναι ιός – Στο Euro με ήρωα Ντούρις η Σλοβακία! (vid)

Εθνικός ήρωας ο Μίχαλ Ντούρις! Ο Σλοβάκος διεθνής φορ της Ομόνοιας μπήκε ως αλλαγή στον αγώνα της χώρας του απέναντι στη Βόρειο Ιρλανδία και στην ημίωρη παράταση (110’) πέτυχε το «χρυσό» που οδηγεί το ομοσπονδιακό του συγκρότημα στο Euro2021 που θα διεξαχθεί το επόμενο Καλοκαίρι.

Η κανονική διάρκεια του αγώνα ολοκληρώθηκε με ισοπαλία 1-1. Στο 17’ προηγήθηκαν οι Σλοβάκοι με τον Κούτσκα, όμως, ο Σκρίνιαρ με αυτογκόλ στο 87’ ήταν αυτός που «ισοφάρισε» για τη Β. Ιρλανδία και στο 110’ ο φορ της Ομόνοιας πέτυχε το νικητήριο τέρμα.

Aξίζει επίσης να αναφερθεί πως για 120 λεπτά αγωνίστηκε ο Τομάς Χούμποτσαν, ο οποίος μάλιστα αγωνίστηκε ως αριστερό μπακ και συνδύασε την επιστροφή του στην Εθνική Σλοβακίας με τον καλύτερο τρόπο, αφού υπενθυμίζουμε πως είχε αποσυρθεί πέρυσι. Ο Ντούρις αντικατέστησε τον Ρόμπερτ Μακ στο 65′

Εάν Ντούρις και Χούμποτσαν συμπεριληφθούν στην αποστολή για το Euro2021, θα επωφεληθεί οικονομικά με ένα αξιοσέβαστο ποσό η Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ