aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Άνοιξε ο φάκελος «Ολυμπιακός», έδειξε τις προθέσεις του ο Μπεργκ

Ομόνοια: Άνοιξε ο φάκελος «Ολυμπιακός», έδειξε τις προθέσεις του ο Μπεργκ

TOY KΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το κύπελλο μπήκε για λίγο στο συρτάρι αφού μέχρι τον επαναληπτικό με τον ΑΠΟΕΛ θα μεσολαβήσουν τα παιχνίδια πρωταθλήματος με Ολυμπιακό και Ανόρθωση. Το 1-1 δίνει ελαφρύ προβάδισμα, όμως η πρόκριση θα κριθεί στον επαναληπτικό και μέχρι τότε υπάρχει χρόνος. Από χθες οι πράσινοι επικεντρώθηκαν ήδη στο ματς της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο, για την πρεμιέρα των πλέι οφ.

Απέναντι στον μοναδικό αντίπαλο που δεν πανηγύρισαν στην τρέχουσα σεζόν, θα επιδιώξουν την καλύτερη δυνατή εμφάνιση και το νικηφόρο αποτέλεσμα που θα τους διατηρήσουν στην κορυφή. Ο Μπεργκ είναι στην ευχάριστη θέση να έχει διαθέσιμους όλους τους ποδοσφαιριστές.

Με τις τέσσερις αλλαγές στο ημίχρονο του προχθεσινού ντέρμπι έδειξε τις προθέσεις του, θέλοντας να διαχειριστεί το έμψυχο δυναμικό. Τέσσερις ποδοσφαιριστές που αναμένεται να βρίσκονται στο αρχικό σχήμα του μεθαυριανού ματς, Χούμποτσαν, Γκόμεθ, Ασάντε και Τσέποβιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ