aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Ανοίγουν από μόνοι τους την πόρτα εξόδου

Oμόνοια: Ανοίγουν από μόνοι τους την πόρτα εξόδου

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Κατώτερη των περιστάσεων σε ένα ματς «κλειδί» για την μετέπειτα πορεία της Ομόνοιας στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος παρουσιάστηκε στο Τσίρειο η ομάδα του τριφυλλιού. Οι πράσινοι πήγαν με καλό… μομέντουμ στη Λεμεσό, όμως ήταν κάκιστοι ανασταλτικά, επιπόλαιοι επιθετικά και με τραγικά ατομικά λάθη σε όλους τους τομείς.

Η ήττα με 3-1 από τον Απόλλωνα, υπό το βλέμμα του Σταύρου Παπασταύρου, εξανέμισε τις όποιες σκέψεις έγιναν στο «Ηλίας Πούλλος» για διεκδίκηση της τέταρτης θέσης που πολύ πιθανόν να δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η παρουσία των πρασίνων στα εννέα παιχνίδια του α΄ γκρουπ θα περιοριστεί χωρίς βαθμολογικό κίνητρο με ότι κι αν αυτό σημαίνει.

Δεν είναι μυστικό ότι οι Νεόφυτος Λάρκου (διευθυντής ποδοσφαίρου), Γιάννης Αναστασίου (προπονητής) και Σίμος Ταραπουλούζης (υπεύθυνος τμήματος σκάουτερ) άρχισαν ήδη να καταρτίζουν το πλάνο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: «Χαστούκι» της… αλήθειας που τον είδαν όλοι

Εξ αρχής ήταν δεδομένες οι πολλές αλλαγές στο ρόστερ για άλλη μία φορά, καθώς οι πλείστες επιλογές που έγιναν το καλοκαίρι κρίνονται αποτυχημένες. Οι προσθήκες του Ιανουαρίου με τα υπέρ και τα κατά τους, βοήθησαν αρκετά στο να «σουλουπωθεί», κάπως, η κατάσταση εντούτοις χρειάζεται ποιοτική και ποσοτική ενίσχυση για να μπορέσει η Ομόνοια να μπει σε τροχιά διεκδίκησης υψηλών στόχων.

Διαβάστε επίσης: Η αγκαλιά και η συμβουλή μετράνε περισσότερο από μία κίτρινη

Εμφανίσεις όπως και η χθεσινή στο Τσίρειο θα αποδειχθούν καταδικαστικές για ορισμένους ποδοσφαιριστές. Οι αγώνες των πλέι οφ είναι υψηλού βαθμού δυσκολίας και πρώτης τάξεως ευκαιρία για την επιτροπή προγραμματισμού της Ομόνοιας να «μετρήσει» τις δυνάμεις και τις αντοχές του έμψυχου δυναμικού που διαθέτει. Τα κενά τόσο ανασταλτικά, όσο και επιθετικά στον αγώνα με τον Απόλλωνα ήταν τόσο μεγάλα που «φώναξαν» ακόμη περισσότερο την ανάγκη δραματικών αλλαγών στο ρόστερ το ερχόμενο καλοκαίρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ