aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ανοίγεις και σαμπάνιες

Ομόνοια: Ανοίγεις και σαμπάνιες

Όταν έχεις να κολλήσεις δεύτερη νίκη από τον Μάιο, η εμφάνισή σου είναι επιεικώς μέτρια και το ταμπλό λέει 3-0, ανοίγεις και σαμπάνιες! Η Ομόνοια δεν πήρε απλά το ζητούμενο απέναντι στον Άρη στο ΓΣΠ, αλλά ενδυνάμωσε τη δυναμική της στην προσπάθεια να ανέβει πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Το παιχνίδι της δεν έθελξε, αλλά ρούφηξε όλους τους καρπούς της αναμέτρησης κι έχει αποθέματα ακόμη για τη δύσκολη αποστολή στο Αζερμπαϊτζάν για να αντιμετωπίσει την Καραμπάχ για τους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ.

Ήταν η μεγαλύτερη σε έκταση νίκη της στην τρέχουσα σεζόν και ο ορισμός της… επαγγελματικής νίκης. Οι «τριφυλλοφόροι» επισκέφθηκαν με αξιώσεις την εστία των Λεμεσιανών σε τρεις – τέσσερις περιπτώσεις κι ευτύχησαν να πετύχουν τρία γκολ, όλα από στατικές φάσεις! Δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι από τους Τσέποβιτς (28’) και Ντούρις (90’+7) και στο ενδιάμεσο (45’+2) ο Λάνγκ πήρε το ριμπάουντ από εκτέλεση φάουλ του Λέτσγιακς στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Βάνα Άλβες που απόκρουσε ασταθώς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ