aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ανησυχία μεν, όχι πανικός δε

Ομόνοια: Ανησυχία μεν, όχι πανικός δε

Τουλάχιστον πέντε ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας που βρίσκονται στην Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας βρέθηκαν θετικοί στον COVID-19. Παρόλο που από επίσημα χείλη δεν γίνεται λόγος ούτε καν για αριθμό, πόσο μάλλον για ονόματα, πληροφορίες μας κάνουν λόγο για τουλάχιστον πέντε παίκτες, οι οποίοι απομονώθηκαν. Σαφώς και υπάρχει ανησυχία για αποφυγή περαιτέρω εξάπλωσης στην «πράσινη» αποστολή αλλά σε καμία περίπτωση τα μέλη της αποστολής δεν πανικοβάλλονται.

Διαβάστε επίσης: Και επίσημα «πράσινος» ο Μιξ Ντίσκερουντ!

Η απουσία πέντε ποδοσφαιριστών από τις προπονήσεις αλλά και από τα φιλικά παιχνίδια είναι κάτι που δεν μπορεί να αφήνει ικανοποιημένο τον Μπεργκ. Ωστόσο ο Νορβηγός τεχνικός δεν έχει παρά να κάνει υπομονή και να αναμένει επάνοδο των ποδοσφαιριστών στη διάθεσή του. Θα πρέπει να περάσουν 10 μέρες από την ημέρα που βρέθηκαν θετικοί και αφού προβούν σε έλεγχο PCR, για να είναι σε θέση να βγουν από τον περιορισμό. Θα είναι σε οριακό επίπεδο διαθέσιμοι για τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα, ενώ σίγουρα θα χάσουν το παιχνίδι για το Σούπερ Καπ, που μετά τα κρούσματα σε Ομόνοια και Ανόρθωση βρίσκεται στον «αέρα».

Δείτε επίσης: Τα «πράσινα» γκολ και οι καλύτερες στιγμές απέναντι στην Γκόρνικ Ζάμπρζε (vid)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ