aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ανεβάζει τις μετοχές του ο Λένον

Ομόνοια: Ανεβάζει τις μετοχές του ο Λένον

Οι χιλιάδες φίλοι της Ομόνοιας που βρέθηκαν προχθές στο ΓΣΠ, μαζί με τους παίκτες αποθέωσαν και τον Νιλ Λένον, ο οποίος μέρα με τη μέρα ανεβάζει τις μετοχές του. Έζησε έντονα το 90λεπτο της πρόκρισης, και δυσκολεύθηκε να περιγράψει με λέξεις τον έπαινο προς τους μεγάλους πρωταγωνιστές. Ανέφερε «οι παίκτες μας έπαιξαν σαν λιοντάρια!» και «καθάρισε».

Παρά το γεγονός ότι έμειναν δέκα λόγω της αποβολής του Γιούστε, αμύνθηκαν σωστά και δεν επέτρεψαν στους αντιπάλους τους να βάλουν βάσεις πρόκρισης. «Οι ποδοσφαιριστές ανταποκρίθηκαν. Έχω μεγάλο σεβασμό για τους παίκτες. Είναι πολύ ταπεινοί και επαγγελματίες, είναι χαρά για μένα να δουλεύω μαζί τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιρλανδός τονίζοντας ότι έχουν βελτιωθεί και ότι «διαθέτουν αποφασιστικότητα και καρδιά».

Η ικανοποίηση της διοίκησης για την προσφορά του Λένον εκφράστηκε μέσω του προέδρου του Σωματείου της Ομόνοια, Μάριου Αργυρίδη. «Αναγνώρισε την ποιότητα της ομάδας, πίστεψε στις δυνατότητες των παικτών, μοίρασε κίνητρα και βλέπουμε αυτό που βλέπουμε. Ήταν ο λόγος που κάναμε την αλλαγή ώστε να αναπτερώσουμε το ηθικό και να πετύχουμε τον στόχο που είχε απομείνει μετά την απώλεια θέσης στην εξάδα. Σίγουρα κάποια πράγματα δεν είναι τυχαία. Ο κ. Μπεργκ έκανε πολύ καλή δουλειά, αλλά και ο νέος προπονητής έβαλε τις δικές του πινελιές», δήλωσε ο Μάριος Αργυρίδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ