aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ανέβασε νεαρούς ο Μπεργκ, αφίξεις έως τις 2 Απριλίου

Ομόνοια: Ανέβασε νεαρούς ο Μπεργκ, αφίξεις έως τις 2 Απριλίου

Ο προπονήσεις στην Ομόνοια συνεχίζονται, με τον Χένινγκ Μπεργκ να μην έχει διαθέσιμους τους 13 διεθνείς. Μάλιστα, για να βγαίνουν οι προπονήσεις… ανέβασε κάποιους νεαρούς από την εφηβική ομάδα.

Το θετικό για τον Νορβηγό προπονητή είναι πως η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση είναι την άλλη Δευτέρα (5 Απριλίου), με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο, κάτι που θα του δώσει τουλάχιστον τρεις-τέσσερις ημέρες για να δουλέψει με πλήρες ρόστερ. Διότι όπως είναι το πρόγραμμα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, θα περιμένει αφίξεις έως και την Παρασκευή 2 Απριλίου.

Πιο γρήγορα θα επιστρέψουν οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελπίδων οι Νικόλας Παναγιώτου, Χαράλαμπος Χαραλάμπους και Ανδρόνικος Κακουλλής, καθώς μετά το σημερινό ματς με την αντίστοιχη ομάδα της Ελλάδας στην Αθήνα θα επιστρέψουν στην Κύπρο.

Από εκεί και πέρα, η Ουγγαρία του Άνταμ Λανγκ θα αγωνιστεί την Κυριακή 28 Μαρτίου με τον Άγιο Μαρίνο, επομένως έως την Τρίτη θα μπορεί να πιάσει δουλειά στους πράσινους,

Μετά, οι Κύπριοι διεθνείς Ιωάννης Κούσουλος, Κωνσταντίνος Παναγή, Λοϊζος Λοϊζου, Μαρίνος Τζιωνής, Φώτης Παπουλής, οι Σλοβάκοι Τόμας Χούμποτσαν, Μίχαλ Ντούρις και ο Νιγηριανός Αμπντουλαχί Σέχου, θα ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους την Τρίτη 30 Μαρτίου. Επομένως, υπολογίζεται ότι έως την Πέμπτη 1 Απριλίου θα τεθούν στη διάθεση του Χένινγκ Μεργκ.

Τέλος, ο Χάρης Μαυρίας έχει παιχνίδι την Τετάρτη 31 Μαρτίου και επομένως, υπολογίζεται πως την Παρασκευή 2 Μαρτίου θα επιστρέψει στο «Ηλίας Πούλλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ