aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ανδρικό... βάπτισμα του πυρός για τον αδελφότεκνο του Κατελάρη

Ομόνοια: Ανδρικό… βάπτισμα του πυρός για τον αδελφότεκνο του Κατελάρη

Το… ανεπίσημο «βάπτισμα του πυρός» πηρε το απόγευμα του Σαββάτου 11 Ιουλίου με την ανδρική ομάδα, ο Κωνσταντίνος Βενιζέλου. Είναι 16 χρόνων αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και ως ανασταλτικός χαφ και για όσους δεν γνωρίζουν, είναι γιος της αδελφής του Φάνου Κατελάρη. Δηλαδή αδελφότεκνος του Κύπριου μεσοαμυντικού, του οποίου το μέλλον στην Ομόνοια για τη νέα σεζόν μοιάζει… θολό!

Αν λάβουμε υπόψη τους νεαρούς στους οποίους ο Χένινγκ Μπεργκ έδωσε χθες την ευκαιρία να αγωνιστούν στο φιλικό με τη Δόξα Κατωκοπιάς (1-0) στο «Ηλίας Πούλλος», μπορεί κανείς να αντιληφθεί τις προθέσεις του Νορβηγού τεχνικού, τόσο στη συνέχεια της προετοιμασίας, όσο και στη νέα σεζόν. Να εμπιστευτεί δηλαδή χρόνο συμμετοχής και σε άλλα… βλαστάρια της Ομόνοιας.

Παλαιότερα σε συνέντευξή του, ο Βενιζέλου δήλωσε πως έχει στόχο να μοιάσει στον θείο του και να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα των πρασίνων και να… συνεχίσει την παράδοση. Οι ομοιόιτητες στο πρόσωπο πάντως, είναι ευδιάκριτες!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ