aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ανατροπές τίτλου επί των Λεμεσιανών!

Ομόνοια: Ανατροπές τίτλου επί των Λεμεσιανών!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

«Ανατροπή, τι δύσκολο πράγμα». Αναφορά για την Ομόνοια μέχρι την 6η Ιανουαρίου 2021 όταν για πρώτη φορά κατάφερε να «γυρίσει» εις βάρος της αποτέλεσμα. Μάλιστα, ήταν απέναντι σ’ έναν από τους συνδιεκδικητές του τίτλου, τον Απόλλωνα. Τότε άλλαξε και η αναφορά, έγινε «ξέρει και από ανατροπές».

Μέχρι και το πρόσφατο παιχνίδι με την ΑΕΛ, η Ομόνοια πέτυχε άλλες δύο ανατροπές, έφθασε τις τρεις. Μία επί του Απόλλωνα και δύο επί της ΑΕΛ, που επίσης μέχρι προχθές ήταν στο «κόλπο» του τίτλου. Ανατροπές που αποκτούν μεγαλύτερη αξία όταν επιτυγχάνονται σε ντέρμπι, επί αντιπάλων με τον ίδιο στόχο.

Απέναντι στην ΑΕΛ, η Ομόνοια έφερε «τούμπα» το ματς αρχικά στο Τσίρειο όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ πολύ νωρίς, μόλις στο 4’, αλλά αντέδρασε άμεσα και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου έκανε την ολική ανατροπή. Και όταν βρεθεί μπροστά στο σκορ η Ομόνοια… δεν χάνει! Όπως και έγινε. Στο πρόσφατο ματς στο ΓΣΠ η ανατροπή ήταν πιο δύσκολη αλλά και πιο γλυκιά. Ήρθε στο τελευταίο λεπτό.

Ανάμεσα στα πολλά θετικά της φετινής Ομόνοιας, λοιπόν, είναι και οι ανατροπές. Δείγμα ότι σε βάθος χρόνου βελτιώθηκε σε τομείς που προηγουμένως έδειξε να θέλει δουλειά. Η υπομονή είναι το κύριο συστατικό για την ανατροπή και η Ομόνοια είναι ομάδα που δεν πανικοβάλλεται, επιμένει και πετυχαίνει. Και στα δύσκολα έχει τις λύσεις και τον τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει. Βεβαίως, στα δύο εναπομείναντα ματς θα επιδιώξει να αποφύγει το ενδεχόμενο να βρεθεί πίσω στο σκορ αλλά με αποφασιστικότητα από την αρχή θα θελήσει να βρεθεί σε θέση οδηγού. Τότε, άντε να την κερδίσεις…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ