aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Αναπόφευκτη η «μέγγενη», ώρα να… μιλήσει το γήπεδο!

Ομόνοια: Αναπόφευκτη η «μέγγενη», ώρα να… μιλήσει το γήπεδο!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Οι δυο συνεχόμενες ήττες ήλθαν να βάλουν μεγαλύτερη πίεση στην τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές. Αναπόφευκτο αφού η Ομόνοια είναι μια μεγάλη ομάδα και δεν μπορεί να συμβιβάζεται με αρνητικά αποτελέσματα, έστω κι αν αυτά προήλθαν από καλούς και έμπειρους αντιπάλους.

Ολίβα και ποδοσφαιριστές, μέσω δηλώσεών τους, έδειξαν να έχουν συνειδητοποιήσει την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί και παρουσιάζονται αποφασισμένοι να την αλλάξουν. Είναι έτοιμοι να βγάλουν αντίδραση και να οδηγήσουν εκ νέου την Ομόνοια στις επιτυχίες, κάνοντας αρχή από το αυριανό ματς με τη Νέα Σαλαμίνα.

Διαβάστε επίσης: Η αδυναμία που «φωνάζει»

Η αποφασιστικότητα που πηγάζει μέσα από τις δηλώσεις τους, θα πρέπει να βγει και στον αγωνιστικό χώρο, γιατί να το λες είναι το ένα και το εύκολο, να το κάνεις πράξει είναι το άλλο και το δυσκολότερο. Το γήπεδο θα… μιλήσει για τους πράσινους, που αντιλαμβάνονται και οι ίδιοι πως δεν σηκώνει άλλη αποτυχία. Σ’ ένα τέτοιο ενδεχόμενο, θα είναι νέο πισωγύρισμα, με απρόβλεπτες τις συνέπειες όσο κι αν τονίζεται συχνά πυκνά ότι είναι μια νέα ομάδα η Ομόνοια και θα πρέπει να πιστωθεί.

Σ’ αυτή την προσπάθεια για αλλαγή της εικόνας και κυρίως επανόδου στα νικηφόρα αποτελέσματα, ο Ολίβα παρουσιάζεται αποφασισμένος να προβεί σε κινήσεις που θα αυξήσουν τις πιθανότητες υλοποίησης αυτού του στόχου. Γι’ αυτό θα πρέπει να συμβάλουν και οι ποδοσφαιριστές, ανεβάζοντας την απόδοσή τους και κυρίως να γίνουν πιο αποτελεσματικοί. Η μπάλα είναι στα πόδια τεχνικού τιμ και ποδοσφαιριστών, για να πάρουν το διπλό στο «Αμμόχωστος» και να κερδίσουν εκ νέου την εμπιστοσύνη του κόσμου τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ