aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ανανέωσε με άλλο ένα «βλαστάρι» της για πολλά χρόνια

Ομόνοια: Ανανέωσε με άλλο ένα «βλαστάρι» της για πολλά χρόνια

Τόπο στα νιάτα δίνει η Ομόνοια. Μετά την επέκταση συμφωνίας με τους Μαρίνο Τζιωνή και Ανδρόνικο Κακουλλή, η Ομόνοια ήρθε σε συμφωνία και με τον Χαράλαμπο Χαραλάμπους μέχρι το 2024!

Ο Χένινγκ Μπεργκ έδειξε πως πιστεύει στις δυνατότητες των μικρών της Ομόνοιας, γι’ αυτό και δίνει μπόλικο αγωνιστικό χρόνο στον Κακουλλή, ενώ πρότεινε και την ανανέωση συμβολαίου για τον Χαράλαμπους.

Αναλυτικά:

«Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε πως έχουμε καταλήξει σε συμφωνία με τον 17χρονο μέσο, Χαράλαμπο Χαραλάμπους, για επέκταση της μεταξύ μας συνεργασίας μέχρι το 2024!

Ο Χαραλάμπους εντάχθηκε στην Ακαδημία μας το 2016 και υπήρξε βασικό στέλεχος των Επίλεκτων ομάδων, ενώ βρίσκεται σταθερά στις κλήσεις των μικρών εθνικών ομάδων της Κύπρου. Στις 14 Απριλίου 2019 πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα σε παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα και από τότε κατέγραψε τέσσερις συμμετοχές.

Συγχαίρουμε τον Χαράλαμπο για την ανανέωση συμβολαίου που κέρδισε με την αξία του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ