aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ανανεωμένη και αποφασισμένη

Ομόνοια: Ανανεωμένη και αποφασισμένη

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το ανανεωμένο «Ηλίας Πούλλος» άνοιξε χθες τις πύλες του και υποδέχθηκε τον Ολίβα με τους συνεργάτες του και τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, που άρχισαν την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν. Με όνειρα και φιλοδοξίες πήρε μπρος η ανανεωμένη Ομόνοια, με την προσδοκία ότι θα δημιουργηθεί η ομάδα που θα είναι ικανή να γίνει και πάλι πρωταγωνίστρια. Πολλά τα νέα πρόσωπα, με τον Άνχελ Γκόμεθ να «χτίζει» από το μηδέν, αναμένοντας πως οι επιλογές του, τόσο ο προπονητής όσο και οι ποδοσφαιριστές, θα τον δικαιώσουν.

Στη χθεσινή «πρώτη» από τα νέα πρόσωπα, απουσίαζαν με σχετική άδεια οι Γκαφούρ (έρχεται σήμερα), Ζίβετς, Αλμπίν και Λόπεθ. Οι δυο τελευταίοι συμφώνησαν προχθές και χθες αντίστοιχα και αναμένονται στην Κύπρο τις προσεχείς μέρες. Παρόντες νεοφερμένοι ποδοσφαιριστές ήταν οι Μεχίας, Ενρίκες, Λοέ, Εντρένα, Γκρίνιτζ, Κούσουλος και Χριστοδούλου. Επίσης, ο Βύντρα δήλωσε «παρών» αφού θα του ανανεωθεί το συμβόλαιο. Αντιθέτως, απουσίασαν οι Μαργκάσα και Αλβμπόγκε, που δεν υπολογίζονται για τη νέα περίοδο. Με τον πρώτο έγινε συνάντηση χθες με εκπροσώπους της εταιρείας, δεν κατέληξαν σε συμφωνία και εντός της ημέρας θα γίνει μια νέα προσπάθεια για να τερματιστεί η συνεργασία των δυο πλευρών.

Διαβάστε επίσης: Στέλνουν στην Ομόνοια τον Κρίστιαν Μόντες Λόπεθ

Ο προπονητής της Ομόνοιας, Χουάν Κάρλος Ολίβα προέβη σε δηλώσεις στα ΜΜΕ, με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα περίοδο. Εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ευκαιρία που του δίνεται να δουλέψει σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η Ομόνοια και ευχαρίστησε τη διοίκηση. Σε ερώτηση για την τακτική που του αρέσει να εφαρμόζει, είπε: «Έχω ένα μοντέλο που το προτιμώ αλλά θα το δείτε στην πράξη. Το θέμα δεν είναι το μοντέλο αλλά να στηρίξουν οι ποδοσφαιριστές αυτό το μοντέλο. Το ποδόσφαιρο μπορεί να παιχτεί με διάφορους τρόπους και διάφορες τακτικές αλλά η ουσία είναι να έχει ένταση».

Διαβάστε επίσης: Ο… ειδικός ρόλος του Βύντρα!

Εάν αισθάνεται ασφάλεια επειδή γνωρίζει τους πλείστους ποδοσφαιριστές που ήλθαν στην ομάδα, σχολίασε: «Δεν έχει καμιά σημασία για μένα ότι, οι παίκτες είναι από την Ισπανία και συνεργάστηκα μαζί τους. Είναι δουλειά του Άνχελ Γκόμεθ αυτή, αυτός ξέρει την αγορά». Καταλήγοντας, αποκάλυψε πως εντός της εβδομάδας θα προκύψουν αρκετές μετεγγραφές.

Η πρώτη συγκέντρωση ποδοσφαιριστών, τεχνικού τιμ, ιατρικού/επιστημονικού επιτελείου, προσωπικού της ποδοσφαιρικής ομάδας και της εταιρείας, πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του ΓΣΠ. Αρχικά προβλήθηκε βίντεο για την ιστορία της Ομόνοιας, ακολούθησε ομιλία του κ. Σταύρου Παπασταύρου μέσω skype από την Αμερική όπου βρίσκεται, όπως και σύντομες τοποθετήσεις από εκπρόσωπους της εταιρείας, τον κ. Άνχελ Γκόμεθ και τον κ. Χουάν Κάρλος Ολίβα. Στη συνέχεια έγινε ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του ΓΣΠ και παρατέθηκε γεύμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ