aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Αναμονή για την Φερεντσβάρος του Μαέ

Ομόνοια: Αναμονή για την Φερεντσβάρος του Μαέ

Δεν ξεκαθάρισε το σκηνικό σχετικά με την δέκατη ομάδα που θα πάρει θέση στο γκρουπ των ισχυρών του δεύτερου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Το ισόπαλο 1-1 της Μακάμπι Χάιφα με την Χάποελ Ιρόνι Κιριάτ το βράδυ της Τετάρτης δεν ανέδειξε πρωταθλητή στο Ισραήλ με την Μακάμπι Χάιφα του Ομέρ Ατζίλι να προπορεύεται στη βαθμολογία με 76 βαθμούς, έναντι 74 της δεύτερης Μακάμπι Τελ Αβίβ, μια αγωνιστική πριν το τέλος.

Εάν η Μακάμπι Χάιφα στεφθεί πρωταθλήτρια τότε τη δεκάδα των ισχυρών στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ θα συμπληρώσει η πρωταθλήτρια Ουγγαρίας, Φερεντσβάρος του Ράιαν Μαέ. Σε διαφορετική περίπτωση η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα πάρει τη θέση της. Αυτή τη στιγμή οι τρεις σίγουροι πιθανοί αντίπαλοι είναι οι Γιουνγκ Μπόις, Σλάβια Πράγας και Ολυμπιακός Πειραιώς.

Το σκηνικό στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχει ξεκαθαρίσει και είναι γνωστές, επίσης, άλλες έξι ομάδες με τον αστερίσκο πως θα αρχίσουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι στον πρώτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης. Πρόκειται για τις: Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία), Ερυθρός Αστέρας (Σερβία), Λουντογκόρετς (Βουλγαρία) και Μάλμο (Σουηδία), Κλουζ (Ρουμανία), Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνία).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ