aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Αναμένουν (πώς και πώς) να ξεδιπλωθεί στο γήπεδο...

Ομόνοια: Αναμένουν (πώς και πώς) να ξεδιπλωθεί στο γήπεδο…

Μετά από δώδεκα επίσημα παιχνίδια, στην Ομόνοια αναμένουν (πώς και πώς) ότι θα ξεδιπλωθεί στο γήπεδο η ποιότητα που υπάρχει στο ρόστερ της. Οι μέχρι σήμερα εμφανίσεις της, με ελάχιστες εξαιρέσεις -κι αυτές ολιγόλεπτες- δεν έχουν ικανοποιήσει τον κόσμο της που προσδοκά ότι θα επανέλθει σύντομα σε υψηλά στάνταρ απόδοσης. Ό,τι έγινε έγινε κόντρα στην Καραμπάχ για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, αφού τα χρονικά περιθώρια στενεύουν.

Σειρά παίρνει άλλη μια δύσκολη αναμέτρηση για το πρωτάθλημα. Επόμενο εμπόδιο για τους πράσινους ο «κακός δαίμονας» της περσινής κανονικής περιόδου (μία ήττα και μία ισοπαλία), ο Ολυμπιακός. Ο αγώνας, βέβαια, θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ (19:00), αλλά με τα δεδομένα που έχουμε μπροστά μας, ο βαθμός δυσκολίας παραμένει υψηλός.

Το παραδέχθηκε άλλωστε κι ο Χένινγκ Μπεργκ στις χθεσινές του δηλώσεις. «Όπως πάντα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ανυπομονούμε και πάλι για το παιχνίδι και φυσικά θέλουμε να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Θέλουμε να πάμε εκεί φρέσκοι και έτοιμοι για να τα δώσουμε όλα», είπε χαρακτηριστικά και αναφέρθηκε στα «κλειδιά» για να κατακτηθούν οι τρεις βαθμοί: «Πρέπει να αγωνιστούμε με καλό ρυθμό και να έχουμε καλό επιθετικό παιχνίδι.

Να βεβαιωθούμε ότι θα έχουμε καλές επιστροφές στην άμυνα για να μην τους επιτρέψουμε να μας χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις, σε έναν τομέα που είναι αρκετά καλοί. Επίσης, να έχουμε την ενέργεια και τη νοοτροπία που χρειάζεται ένα παιχνίδι για να συναγωνιστείς, να το κερδίσεις. Θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Ο Νορβηγός τεχνικός πιστεύει ότι η ομάδα του είναι έτοιμη για το διπλό ταμπλό «Κύπρος – Ευρώπη»: «Γνωρίζαμε πριν από τον αγώνα με την Καραμπάχ ότι θα αντιμετωπίζαμε τον Ολυμπιακό την Κυριακή. Και αυτός ήταν ένας από τους λόγους για την επιλογή της ενδεκάδας και των αλλαγών στον αγώνα της περασμένης Πέμπτης. Το πρωτάθλημα είναι κύριά μας προτεραιότητα, παρόλο που θέλουμε να πάμε όσο καλύτερα μπορούμε και στην Ευρώπη. Προσπαθούμε να βρούμε την ισορροπία».

Θεωρείται δεδομένο, λοιπόν, ότι σήμερα η Ομόνοια θα παραταχθεί με ενδεκάδα πρωταθλήματος. Θα απουσιάζει σίγουρα ο Τζόρντι Γκόμεθ λόγω της αποβολής του στον αγώνα με τη Δόξα, ενώ δεν υπάρχει οποιαδήποτε ενημέρωση για την κατάσταση του Κούσουλου, από τι υποφέρει και πότε θα επιστρέψει. Προβλήματα στον αγώνα με την Καραμπάχ αντιμετώπισαν οι Μπασιρού και Μποτεάκ, ενώ ο Μιξ Ντίσκερουντ προπονήθηκε με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ