aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Αναμένοντας την Ε.Ε της ΚΟΠ

Ομόνοια: Αναμένοντας την Ε.Ε της ΚΟΠ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο Γιώργος Μπαντής συμμετέχει στις προπονήσεις της Ομόνοιας από την Παρασκευή. Ο τραυματισμός του Κρέσιτς δεν άφηνε άλλα περιθώρια στους πράσινους από το να ψάξουν για άλλο τερματοφύλακα, αφού το άρθρο 13 στην προκήρυξη του πρωταθλήματος τούς δίνει το δικαίωμα να προχωρήσουν σε αντικατάσταση.

Έγιναν όλα τα διαβήματα προς την Ομοσπονδία και στον σύλλογο της Λευκωσίας είναι σε αναμονή της απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ. Ως γνωστόν, το άρθρο 13 αναφέρει: «Έκτακτα η Εκτελεστική Επιτροπή μπορεί να επιτρέψει μια φορά κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου εκτός μετεγγραφικών περιόδων την αντικατάσταση ενός τερματοφύλακα με άνεργο τερματοφύλακα, δεδομένου ότι έχει έμπρακτα πεισθεί ότι τερματοφύλακας που ευρίσκεται στον Κατάλογο Α έχει τραυματιστεί και δεν μπορεί να αγωνίζεται».

Ο Μπαντής θα συνεχίσει να προπονείται με την ομάδα και όταν η Ομόνοια πάρει το πράσινο φως από την Ε.Ε. της ΚΟΠ, θα προβεί στα ανάλογα διαβήματα για την προσθαφαίρεση στο ρόστερ της. Ο νεαρός Χριστοδούλου, κάθισε προχθές για πρώτη φορά στον πάγκο ως δεύτερος τερματοφύλακας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ