aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Ανακρίνεται» ο Μπεργκ!

Ομόνοια: «Ανακρίνεται» ο Μπεργκ!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Η εποχή Χένινγκ Μπεργκ στον πάγκο της Ομόνοιας άρχισε και επίσημα τη Δευτέρα, όταν υπέγραψε το συμβόλαιό του. Το πρώτο 48ωρο ήταν γεμάτο για τον Νορβηγό τεχνικό, ο οποίος την πρώτη ημέρα ξεναγήθηκε στα γραφεία της Εταιρείας, στο προπονητικό κέντρο «Ηλίας Πούλλος» και στο ΓΣΠ, ενώ τη δεύτερη ημέρα είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τους ανθρώπους που θα συνεργάζεται και θα έχει καθημερινή επαφή (σ.σ μέλη του τεχνικού τιμ και επιστημονικό προσωπικό).

Σήμερα (11:30) είναι η μέρα της «ανάκρισης» για τον 49χρονο προπονητή. Ο Μπεργκ θα απευθυνθεί στον κόσμο της ομάδας παραθέτοντας τις πρώτες του δηλώσεις ως αφεντικό στον «πράσινο» πάγκο, θα απαντήσει στις ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου, ενώ θα αναφερθεί και στα βασικά σημεία του πλάνου του για τη δημιουργία της «νέας» Ομόνοιας αλλά και στον σχεδιασμό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Διαβάστε επίσης: Γράφουν για τρίτο «όχι» του Κατελάρη στην Ομόνοια – Τι ισχύει

Ο Σκανδιναβός κόουτς έχει ήδη ενημερωθεί για τα δρώμενα της ομάδας, ξέρει με κάθε λεπτομέρεια για τους ποδοσφαιριστές που αξιολογήθηκαν θετικά από την Ομάδα Προγραμματισμού, ενώ αναμένεται να κάνει και τις δικές του εισηγήσεις  για τους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους.

Στόχος όλων στην Ομόνοια είναι η αποφυγή παλαιότερων λαθών στον σχεδιασμό και το «χτίσιμο» μιας νέας ομάδας, με αποκλειστικό σκοπό μια πρωταγωνιστική πορεία, όπως προστάζει άλλωστε και η Ιστορία του συλλόγου. Η ιστοσελίδα μας www.goal.com.cy θα βρίσκεται στο ΓΣΠ για να σας μεταφέρει όλα όσα θα λεχθούν στη συνέντευξη Τύπου του Χένινγκ Μπεργκ, ο οποίος περί τα τέλη της εβδομάδας θα επιστρέψει στην πατρίδα του για να τακτοποιήσει προσωπικά του θέματα και θα έλθει πάλι στην Κύπρο περί τα τέλη του μήνα για μόνιμη εγκατάσταση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ