aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ανακοίνωσε συνεργασία με την Cablenet

Ομόνοια: Ανακοίνωσε συνεργασία με την Cablenet

Η Ομόνοια (Σωματείο) ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την Cablenet για τα επόμενα δύο χρόνια. Θα αφορά στα τμήματα Futsal, Πετόσφαιρας Aνδρών και Γυναικών, Καλαθόσφαιρας, Γυναικείου Ποδοσφαίρου, Ποδηλασίας, Τμήμα Δρομέων και Beach Handball Γυναικών:

«Ο Αθλητικός Σύλλογος Ομόνοια Λευκωσίας ανακοινώνει την έναρξη χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία τηλεπικοινωνιών Cablenet, για τα επόμενα δύο χρόνια.

Καλωσορίζουμε την Cablenet στην οικογένεια της Ομόνοιας και είμαστε σίγουροι ότι τα οφέλη θα είναι αμοιβαία και για τις δύο πλευρές.

Η Cablenet θα είναι ο Τηλεπικοινωνιακός Χορηγός του Συλλόγου και θα στηρίζει όλα τα αθλητικά μας τμήματα (Futsal, Πετόσφαιρας Aνδρών και Γυναικών, Καλαθόσφαιρας, Γυναικείου Ποδοσφαίρου, Ποδηλασίας, Τμήμα Δρομέων και Beach Handball Γυναικών).

Ως ο Τηλεπικοινωνιακός Χορηγός του Συλλόγου μας, η Cablenet έχει την δυνατότητα να προβάλλει ζωντανά αγώνες (εκεί όπου δεν υπάρχουν ήδη εκχωρημένα τηλεοπτικά δικαιώματα), καθώς και διάφορες εκδηλώσεις των τμημάτων μας.

Με την υπογραφή αυτής της συμφωνίας η Cablenet αποδεικνύει ότι ενδιαφέρεται πραγματικά για την προβολή και στήριξη και των υπόλοιπων αθλημάτων, πέραν του ποδοσφαίρου ανδρών. Η Ομόνοια φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αποτελέσει κομμάτι αυτής της προσπάθειας, που θα βοηθήσει σημαντικά στην ανάπτυξη και προώθηση του αθλητισμού στον τόπο μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ