aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Ανακοίνωσε άλλη μία συμφωνία

Oμόνοια: Ανακοίνωσε άλλη μία συμφωνία

Ακόμα ένα χορηγικό deal ανακοίνωσε η Ομόνοια, που ανανέωσε για δεύτερη αγωνιστική περίοδο τη συνεργασία της με την εταιρεία χονδρικής ένδυσης και υπόδησης, LONDOU BROS.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Συνεχίζεται για δεύτερη αγωνιστική περίοδο η χορηγική συνεργασία μας με τη μεγαλύτερη εταιρεία της Κύπρου σε χονδρική ένδυση και υπόδηση, LONDOU BROS!

Αυτή τη σεζόν η συνεργασία μας με την LONDOU BROS αφορά την προώθηση του παγκοσμίου φήμης brand ένδυσης, 11° Eleven Degree.

Το λογότυπο της 11° Eleven Degree θα είναι τοποθετημένο στο παντελονάκι της επίσημης εμφάνισης της αγωνιστικής περιόδου 2020-21.

LONDOU BROS
Ξεκίνησε τις εργασίες της το 1996 και διαθέτει ισχυρή παρουσία στο χονδρικό εμπόριο με πέραν των 1000 λογαριασμών. Είναι πρωτοπόρος στη διανομή ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ. Διαθέτει πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων που καλύπτουν τις ανάγκες όλων των ηλικιών και γούστων. Διανέμει στην αγορά παγκοσμίου φήμης brands.

www.londoubros.com
Facebook Page | Instagram: @LondouBrosCyprus
T: +357 24634986 | F: +357 24660672
[email protected] | [email protected]

11° Eleven Degree
www.11degrees.com
Facebook Page: @11DegreesClothing
Instagram: @11_degrees».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ