aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Αναφορά στο μετεγγραφικό όνειρο του Φρανσίς Ουζόχο

Ομόνοια: Αναφορά στο μετεγγραφικό όνειρο του Φρανσίς Ουζόχο

Αναφορά στο ποδοσφαιρικό μέλλον 15 παικτών της Εθνικής ομάδας της Νιγηρίας κάνει η ιστοσελίδα «Completesports.com». Ανάμεσα στους «Σούπερ Αετούς» για τους οποίους γίνεται αναφορά βρίσκεται και το όνομα του ο Φράνσις Ουζόχο.

Τονίζεται πως ο Ουζόχο πρόσφατα εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί σε μεγαλύτερο ευρωπαϊκό κλαμπ, στοχεύοντας να γίνει ένας εκ των κορυφαίων τερματοφυλάκων που έβγαλε ποτέ η Αφρική. Αναφέρεται στην επιτυχημένη παρουσία του (μέχρι το σημείο που τραυματίστηκε σοβαρά) στην Ομόνοια με τη μορφή δανεισμού από τη Λα Κορούνια, ενώ αναφέρεται πως ο ίδιος ο Ουζόχο θεωρεί ότι η μετακίνηση του σε μία κορυφαία ομάδα θα τον βοηθήσει να υλοποιήσει το όνειρο του.

«Ο Ουζόχο είναι έτοιμος να κάνει πιθανόν αυτό το βήμα αυτό το καλοκαίρι. Ο πρώτος τερματοφύλακας της χώρας που αναδείχθηκε τρεις φορές πρωταθλήτρια Αφρικής, είναι στη διαδικασία της πλήρους επαναφοράς ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό του. Ο 21χρονος αποκόμησε σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, σε φιλικό παιχνίδι της Νιγηρίας τον περασμένο Οκτώβρη απέναντι στην πέντε φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια Βραζιλιά», αναφέρεται καταληκτικά σχετικά με τον τραυματισμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ