aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Αν υπάρχει εγωισμός…

Ομόνοια: Αν υπάρχει εγωισμός…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ζητείται ελπίς… Η Ομόνοια, μετά από πέντε σερί ήττες, έντονο προβληματισμό και σκορπώντας την απογοήτευση στις τάξεις των οπαδών της, καλείται σήμερα απέναντι στον Ερμή να σηκώσει κεφάλι. Να βγάλει εγωισμό, που δεν είχε στα προηγούμενα ματς και πολύ περισσότερο στο τελευταίο με τον ΑΠΟΕΛ, και να επανέλθει στις επιτυχίες. Οι πράσινοι, με μόλις έξι βαθμούς στο ενεργητικό τους σε επτά ματς, έχουν περιέλθει σε δύσκολη βαθμολογικά θέση και δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για απώλεια βαθμών. Γιατί σ’ ένα τέτοιο ενδεχόμενο η Ομόνοια θα βυθιστεί ακόμη περισσότερο και θα βρεθεί σε δυσμενή θέση.

Με τον Γιάννη Αναστασίου για πρώτη φορά στον πάγκο της, θα θελήσει να κάνει μια νέα αρχή. Να αφήσει πίσω τις τραγικές εμφανίσεις και τα αρνητικά αποτελέσματα και να αρχίσει σταδιακά να βγάζει ένα καλύτερο πρόσωπο, τέτοιο που σε βάθος χρόνου να είναι ικανό να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των διοικούντων και του κόσμου της. Το διάστημα που μεσολάβησε από το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ ήταν πολύ μικρό και με μόλις δυο προπονήσεις, ο Αναστασίου επιδιώκει να κερδίσει τους ποδοσφαιριστές του, να τους ανυψώσει το ηθικό και να πάρει το μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Αυτό θέλει να το δει στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Il contrattacco all’ italiana

Ο Ελλαδίτης προπονητής δεν κρατά μαγικό ραβδί και κανείς δεν πιστεύει πως μετά από τρεις ημέρες η Ομόνοια, που ήταν κάκιστη, θα μπορέσει να θέλξει με την εμφάνισή της. Αυτό που θα μετρήσει πολύ περισσότερο είναι οι ποδοσφαιριστές να βγάλουν αυτοπεποίθηση, εγωισμό και βάσει της τακτικής που δούλεψαν με τον νέο τους προπονητή, να πάρουν την ουσία.

Διαβάστε επίσης: Αποχώρηση από το Δ.Σ. του ΑΠΟΕΛ

Απέναντί τους θα έχουν τον Ερμή, που επίσης θα παρουσιαστεί με νέο προπονητή. Οπόταν ενδέχεται να είναι απρόβλεπτος και θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια για να κάμψει η Ομόνοια την αντίστασή του. Οι πράσινοι έχουν υποχρέωση απέναντι στον κόσμο τους, τον οποίο πλήγωσαν, να ιδρώσουν τη βαριά φανέλα που φοράνε και να πάρουν το τρίποντο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ