aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Αν το πίστευε περισσότερο…

Ομόνοια: Αν το πίστευε περισσότερο…

Πολλές φορές για να πετύχεις χρειάζεται και λίγο ρίσκο. Η Ομόνοια δεν έφυγε από το Καζακστάν με το «διπλό», παρόλο που έδειξε με την παρουσία της να μπορούσε, γιατί δεν το πίστεψε όσο θα έπρεπε και δεν ρίσκαρε σε κάποιες περιπτώσεις.

Ο βαθμός, για πρεμιέρα των ομίλων και σε αγώνα εκτός έδρας, κρίνεται θετικός αλλά φάνηκε με την απόδοση των δύο ομάδων ότι η Ομόνοια είναι καλύτερη και μπορούσε και για τη νίκη. Της έλειψε ο επιθετικός που θα έσπρωχνε την μπάλα στα δίχτυα, που θα αξιοποιούσε μια από τις ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα του Μπεργκ.

Πρόκειται για βαθμό που δίνει το δικαίωμα στο «τριφύλλι» να πιστεύει σε κάτι καλό στον όμιλο. Είναι μόλις στην αρχή αλλά το επόμενο παιχνίδι με την Καραμπάχ στο ΓΣΠ, στις 30 Σεπτεμβρίου, κρίνεται σημαντικό από κάθε άποψη στην προσπάθεια που θα κάνει η Ομόνοια για να προχωρήσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η πρωταθλήτρια Κύπρου βρίσκεται σ’ έναν όμιλο που έχει κάθε δικαίωμα να ελπίζει σε πρόκριση. Εξαρτάται από την ίδια να κυνηγήσει την τύχη της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ