aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Αν όχι ο Φαμπιάνο, ποιος;

Ομόνοια: Αν όχι ο Φαμπιάνο, ποιος;

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο Φαμπιάνο έχει κεντρίσει τα βλέμματα συλλόγων από πρωταθλήματα του εξωτερικού. Αυτό μπορεί να το κατανοήσει ο καθένας που ασχολείται με το ποδόσφαιρο και παρακολουθεί το κυπριακό πρωτάθλημα. Πρόκειται για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή για το 2020, όπως αναδείχθηκε μέσα από την ψηφοφορία των αθλητικών συντακτών στα «Ποδοσφαιρικά Έπαθλα Cytavision» και βραβεύθηκε στη Γιορτή των Αρίστων της ΕΑΚ. Οι εμφανίσεις του με τη φανέλα της Ομόνοιας είναι εξαιρετικές και η πορεία της ομάδας στην Ευρώπη αλλά και στο πρωτάθλημα, όπου βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτησή του, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στην παρουσία του Φαμπιάνο. Απολύτως φυσιολογικό, λοιπόν, ο έμπειρος τερματοφύλακας να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: «Βλέπει» ενδεκάδα τρεις μήνες μετά!

Μετά τα δημοσιεύματα στην Ελλάδα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ και ακολούθως αναφορά για τον Ολυμπιακό Πειραιώς, τώρα δημοσίευμα στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα της «Record» κάνει λόγο για προτάσεις ομάδων της Τουρκίας, της Ελλάδας και της Σαουδικής Αραβίας. Αφού αναφέρει ότι ο Φαμπιάνο κάνει εκπληκτική σεζόν με την Ομόνοια, προσθέτει: «Η αγορά βλέπει τον Φαμπιάνο ο οποίος έχει κάποιες προτάσεις στα χέρια του. Αυτές έρχονται από Τουρκία, Ελλάδα, Σαουδική Αραβία και θέλουν να πείσουν τον Βραζιλιάνο». Το όνομα του Φαμπιάνο «παίζει» και θα «παίξει» στην προσεχή μετεγγραφική περίοδο. Για τον Ολυμπιακό, πληροφορίες του «Goal» κάνουν λόγο πως το όνομά του Φαμπιάνο θα βρεθεί σε περίοπτη θέση, κυρίως εάν προκύψει αποχώρηση του Σα.

Στην Ομόνοια αισθάνονται δικαιωμένοι για την επιλογή του Φαμπιάνο αλλά και για το γεγονός ότι το περασμένο καλοκαίρι «έδεσαν» τον Βραζιλιάνο με διετές συμβόλαιο. Γι’ αυτό και οι ενδιαφερόμενοι για τον 33χρονο άσο θα πρέπει να αποταθούν στον σύλλογο της Λευκωσίας, ο οποίος θα πρέπει να ικανοποιηθεί πλήρως οικονομικά για να ανάψει πράσινο φως σε παραχώρησή του. Για την ώρα ο Φαμπιάνο είναι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του και προτεραιότητά του είναι να στεφθεί πρωταθλητής με την Ομόνοια. Στη συνέχεα… όλα είναι πιθανά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ