aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Αν φέρει καλή πρόταση… φεύγει

Ομόνοια: Αν φέρει καλή πρόταση… φεύγει

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Την επιθυμία να επιστρέψει στην Ελλάδα, εξέφρασε ο Δημήτρης Κολοβός. Ενημέρωσε την Ομάδα Προγραμματισμού για την πρόθεσή του και η θέση της Ομόνοιας είναι ότι, αν φέρει ικανοποιητική πρόταση προς τον Σύλλογο δεν θα σταθεί εμπόδιο σε παραχώρησή του.

Διαβάστε επίσης: Παπασταύρου: «Αυτά είναι το μέλλον της Ομόνοιας»

Θυμίζουμε πως, η Ομόνοια για να αποκτήσει τα δικαιώματά του, κατέβαλε στη Μέχελεν ένα ποσό πέραν των 100.000 ευρώ. Παρόλο που δεν έχει λεχθεί το οτιδήποτε επίσημα, εάν η Ομόνοια βάλει στο ταμείο της το ποσό που έδωσε για να αποκτήσει τον 26χρονο Ελλαδίτη μεσοεπιθετικό, τότε θα ανάψει πράσινο για παραχώρησή του. Ο Αναστασίου, που ήταν ο άνθρωπος που εισηγήθηκε την απόκτηση του Κολοβού όταν ήταν στην Ομόνοια και για τον οποίο ήλθε ο διεθνής ποδοσφαιριστής, «καλοβλέπει» την περίπτωσή του και για τον Ατρόμητο.

Εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον από την ομάδα των Αθηνών, θα πρέπει να εκδηλωθεί επίσημα προς το «τριφύλλι». Το προσεχές διάστημα, λοιπόν, θα διαφανεί εάν θα προκύψει επίσημη πρόταση που θα ικανοποιεί την Ομόνοια. Σε διαφορετική περίπτωση, ο Κολοβός θα συνεχίσει στους πράσινους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ