aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Αν είναι και γνώριμος ο φορ, ακόμη καλύτερα...

Ομόνοια: Αν είναι και γνώριμος ο φορ, ακόμη καλύτερα…

ΤΟΥ ΚΏΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Στην Ομόνοια συνεχίζεται η αναζήτηση του επιθετικού, χωρίς για την ώρα να προκύπτει ουσιαστική εξέλιξη. Στο «τριφύλλι» ανάμεσα σε άλλα κριτήρια που τέθηκαν, όπως πληροφορούμαστε ψάχνονται και για γνώριμη επιλογή. Το γεγονός ότι, οι πράσινοι «χτυπούν» ψηλά για την επιλογή του ποδοσφαιριστή που θα ηγηθεί της γραμμής κρούσης, είναι λογικό η προσπάθεια να προσκρούει και σε εμπόδια.

Δεν είναι ό,τι πιο εύκολο να εντοπίσουν τον ποδοσφαιριστή που να πληροί τα κριτήρια στον απόλυτο βαθμό που τέθηκαν αλλά και αν αυτό γίνει, το οικονομικό είναι ένα σημαντικό ζήτημα. Γιατί στην πορεία προέκυψαν επιλογές που ικανοποίησαν την Ομάδα Προγραμματισμού αλλά οι απαιτήσεις του ήταν κατά πολύ εκτός του οικονομικού πλαισίου που τέθηκε ή προτίμησαν ομάδα από πιο προηγμένο πρωτάθλημα.

Και επειδή η υπομονή μπορεί να αποδειχθεί χρυσός, στην Ομόνοια αναμένουν ότι μέσα από την αξιολόγηση και τις προτάσεις που φθάνουν συνεχώς στην Ομάδα Προγραμματισμού, θα προκύψει ο ποδοσφαιριστής που θα τους γεμίσει το μάτι και θα τον ντύσουν στα πράσινα. Παράλληλα υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές και μια απ’ αυτές είναι ο Άντριγια Πάβλοβιτς.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Το CAS τη… στέλνει πιο κοντά στον β’ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ

Όσον αφορά στον Ακιντόλα, επικρατεί και γι’ αυτή την περίπτωση «η υπομονή είναι… χρυσός». Προπονείται ατομικά στο «Ηλίας Πούλλος» και αναμένει κι αυτός τις εξελίξεις. Επιθυμεί παραμονή του στην Ομόνοια και όσο περνά ο χρόνος, επικρατεί η άποψη ότι λειτουργεί υπέρ της επιθυμίας των πρασίνων και του ποδοσφαιριστή. Βάζουν πίεση προς τη Μίντιλαντ να ενδώσει και να ανάψει πράσινο για παραμονή του Νιγηριανού στο ρόστερ της Ομόνοιας. Εξελίξεις αναμένονται προσεχώς και για τον Ουζόχο, που εκτός απροόπτου θα συνεχίσει στο «τριφύλλι», απομένει να προκύψει διοικητική εξέλιξη στη Λα Κορούνια, που θα επιτρέψει στην Ομόνοια να συζητήσει το ενδεχόμενο αγοράς του ποδοσφαιριστή. Παρόλο που τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο, οι ενδείξεις είναι θετικές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ