aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Αν δεν πίστευαν σε αυτόν δεν θα τον αποκτούσαν...

Ομόνοια: Αν δεν πίστευαν σε αυτόν δεν θα τον αποκτούσαν…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τις 52 συμμετοχές με τη φανέλα της εθνικής Σλοβακίας έφθασε ο Μίχαλ Ντούρις, στον προχθεσινό αγώνα απέναντι στο Ισραήλ (1-1). Ματς σημαδιακό για τον 32χρονο επιθετικό της Ομόνοιας αφού το γκολ που πέτυχε μέσα στο Ισραήλ, ήταν το πρώτο του σε επίσημο αγώνα της Σλοβακίας! Είναι διεθνής με την Ανδρών της χώρας του από το 2012, ωστόσο σε επίσημο ματς δεν είχε σκοράρει ξανά. Μετρά άλλα πέντε γκολ, όλα σε φιλικά παιχνίδια.

Το γεγονός ότι ο Ντούρις είδε δίxτυα για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα της Σλοβακίας, με την οποία η προηγούμενη φορά που σκόραρε ήταν στις 22 Μαρτίου 2018, αποτελεί θετικό σημάδι για τον ίδιο αλλά και την Ομόνοια. Στο «τριφύλλι» περιμένουν πολλά από τον έμπειρο επιθετικό, που στα πρώτα παιχνίδια του με την πράσινη φανέλα έμεινε… άσφαιρος.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Τελεσίγραφο μέχρι απόψε για Ακιντόλα, έχει έτοιμη λύση ο Λάρκου

Άλλωστε, αν δεν πίστευαν δεν θα προχωρούσαν στην απόκτησή του. Κρίθηκε ως μια καλή επιλογή στην επίθεση, σύμφωνα και με τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Ο Μπεργκ θεωρεί πως είναι θέμα χρόνου να πάρει μπρος ο Ντούρις.

Ο Σλοβάκος επιθετικός, θα βρεθεί για πρώτη φορά ως αντίπαλος της Ανόρθωσης το βράδυ του Σαββάτου. Της ομάδας που ανήκε μέχρι προσφάτως. Εάν θα είναι ή όχι στο αρχικό σχήμα η απόφαση ανήκει στον Μπεργκ, ο οποίος θα έχει στο μυαλό του και τον καθοριστικό αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα την επόμενη Τετάρτη. Κι αν κρίνουμε από τα ματς που προηγήθηκαν, ο Νορβηγός είναι πολύ πιθανό να προβεί σε αλλαγές προσώπων στο αρχικό σχήμα.

Άλλωστε, σε πρόσφατες δηλώσεις του τόνισε ότι τη δεδομένη στιγμή προέχουν τα ευρωπαϊκά ματς, χωρίς να σημαίνει ότι ο ίδιος και η ομάδα του θα αδιαφορήσουν γι’ αυτά του πρωταθλήματος. Πόσο μάλλον σ’ ένα ντέρμπι με την Ανόρθωση εκτός έδρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ