aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Αν δεν ήταν κι αυτοί!

Ομόνοια: Αν δεν ήταν κι αυτοί!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και χρειάζεται η συνεισφορά όλων των ποδοσφαιριστών για να φθάσει μια ομάδα στην επιτυχία. Ωστόσο, είναι κάποιοι που κάνουν τη διαφορά. Για την Ομόνοια στην τρέχουσα σεζόν αυτοί είναι οι Ματ Ντέρμπισαϊρ και Δημήτρης Χριστοφή.

Δυο σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, που δεν ήταν λίγες οι φορές που πήραν την ομάδα τους από το χέρι και την οδήγησαν στην επιτυχία. Προχθές, στο κρίσιμο παιχνίδι με την ΑΕΛ, το έπραξαν μαζί, πέτυχαν από ένα γκολ και οδήγησαν την Ομόνοια σε μια σπουδαίας σημασίας επιτυχία, σ’ ένα ματς που η παρουσία των πρασίνων και πάλι δεν ήταν καλή. Όμως, μίλησε η κλάση των Ντέρμπισαϊρ και Χριστοφή.

Οι δυο τους πέτυχαν μαζί τα 30 από τα 61 γκολ της Ομόνοιας! Σπουδαίο στατιστικό, που φανερώνει τη συνεισφορά τους στην τρέχουσα σεζόν για την ομάδα του «τριφυλλιού». Ναι, το 50% (συν ένα) των τερμάτων της Ομόνοιας επιτεύχθηκε από τους δυο άσους της ομάδας. Ο Άγγλος στράικερ, κορυφαίος του πρωταθλήματος, με το προχθεσινό έφθασε τα 22 γκολ και ο Κύπριος διεθνής εξτρέμ τα 8.

Παράλληλα ο Χριστοφή έδωσε και 10 ασίστ (ο Ντέρμπισαϊρ τρεις). Δηλαδή, ο 28χρονος άσος είχε συμβολή σε άλλα 10 γκολ. Δεν είναι και λίγο πράγμα, ενώ υπολείπονται πέντε αγωνιστικές, διάστημα που θα επιδιώξουν να αυξήσουν την επίδοσή τους και να βοηθήσουν την ομάδα τους να υλοποιήσει τον στόχο της 4ης θέσης, ελπίζοντας σε έξοδο στην Ευρώπη.

Οι αριθμοί των δυο ποδοσφαιριστών μαρτυρούν την προσφορά τους στην Ομόνοια. Εξαιρετική η επίδοσή τους και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η διοίκηση προτίθεται άμεσα να επεκτείνει τη συνεργασία μαζί τους. Άλλωστε, ποδοσφαιριστές της αξίας των Ντέρμπισαϊρ και Χριστοφή δεν βρίσκεις εύκολα και θέλει να τους «δέσει» για αρκετά χρόνια στο ρόστερ της ομάδας της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ