aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Άλλος ένας παράγοντας που την… πονάει

Ομόνοια: Άλλος ένας παράγοντας που την… πονάει

Άλλο ένα Καλοκαίρι που στην Ομόνοια θα παρατηρήσουμε το… φαινόμενο «σκούπα». Άλλη μια μετεγγραφική περίοδος που οι πράσινοι θα βγουν στο σεργιάνι ώστε να εντοπίσουν ποιοτικούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα αντέχουν το βάρος της φανέλας των πρασίνων.

Η ομάδα της πρωτεύουσα τα τελευταία χρόνια πλήρωσε πολλές… αμαρτίες με πρώτη και σημαντικότερη τους λανθασμένους οικονομικούς χειρισμούς που την έστειλαν στο χείλος του γκεμού. Παράλληλα δόθηκε εμπιστοσύνη σε λάθος άτομα που δεν κατάφεραν να οδηγήσουν το «τριφύλλι» σε καλύτερες μέρες με αποτέλεσμα η μετριότητα να έχει γίνει κακιά συνήθεια στις τάξεις των πρασίνων.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Η εξαίρεση που έγινε κανόνας

Η Ομόνοια το ερχόμενο Καλοκαίρι θα πραγματοποιήσει ξανά μετεγγραφές που θα αγγίξουν διψήφιο αριθμό. Τι σημαίνει αυτό; Πως πληρώνει ξανά την αδυναμία δημιουργίας ενός βασικού κορμού. Κάθε τέλος μιας σεζόν «αδειάζει» το «Ηλίας Πούλλος» καθώς οι πλείστοι ποδοσφαιριστές τίθενται εκτός πλάνων και οι εκάστοτε προπονητές ψάχνουν τους επόμενους παίκτες.

Παρόλο που οι πράσινοι δεν εξασφαλίζουν έξοδο στην Ευρώπη τα τελευταία τρία χρόνια και έχουν άπλετο χρόνο (ένα ολόκληρο Καλοκαίρι) ώστε να εντοπίσουν ποιοτικούς παίκτες και να δουλέψουν ώστε να δέσουν μεταξύ τους, κάτι τέτοιο δεν γινόταν στα δύο προηγούμενα. Αυτό το διαπιστώνουμε με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, καθώς μια νέα ομάδα δυσκολεύεται να ανταπεξέλθει σε απαιτητικούς αγώνες με το «καλημέρα» της σεζόν.

Η Ομάδα Προγραμματισμού πιθανόν να εξετάσει και αυτό το κεφάλαιο καθώς o στόχος στο οικοδόμημα της Ομόνοιας είναι να προστεθούν παίκτες που θα την ανεβάσουν ποιοτικά, θα αντιληφθούν το μέγεθος της ομάδας στην οποία θα αγωνίζονται, και τέλος θα αποτελέσουν τον βασικό κορμό ενόψει και των επόμενων αγωνιστικών περιόδων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ