aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Άλλο ένα καμπανάκι κινδύνου

Ομόνοια: Άλλο ένα καμπανάκι κινδύνου

Η Ομόνοια αντιμετώπισε οκτώ φορές σε παιχνίδι πρωταθλήματος την Πάφος FC, η οποία αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Α’ Κατηγορία την περίοδο 2015-16. Αν και έχει να επιδείξει ευρείες νίκες απέναντι στους γαλάζιους, η σύντομη προϊστορία παρουσιάζει ελαφριά υπεροχή για το «τριφύλλι».

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: O Λάρκου συνέτριψε το 60% και κοιτάζει ήδη τις επόμενες μετεγγραφές

Το «σκορ» είναι 5-3 για τους πράσινους, οι οποίοι είχαν ηττηθεί στις δύο τελευταίες επισκέψεις τους στο «Στέλιος Κυριακίδης» με 1-2 και 0-1. Άλλο ένα καμπανάκι κινδύνου για την Ομόνοια, πέραν του ότι η Πάφος FC είναι στελεχωμένη με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, έχει μεγάλο προϋπολογισμό για τα δεδομένα της και προέρχεται από τρεις ήττες, άρα είναι και στριμωγμένη συν τοις άλλοις.

Συμπερασματικά, η ομάδα της πρωτεύουσας καλείται να παρουσιαστεί με το καλό της κοστούμι όμως άλλωστε παρουσιάζεται στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο για να πάρει το τρίποντο, αλλά και να μειώσει τα λάθη στο ελάχιστο. Η ψυχολογία της ομάδας είναι στα ύψη, ενώ δεν θέλει να… τριτώσει το κακό γι’ αυτήν στο στάδιο της Πάφου με τρίτη νίκη της τοπικής ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ