aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Άλλη μια… βδομάδα στο γραφείο

Ομόνοια: Άλλη μια… βδομάδα στο γραφείο

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η «διαβολοβδομάδα» που διανύει η Ομόνοια θα μπορούσε να ειπωθεί πως είναι μία από τις πολλές της βαρυφορτωμένης -γι’ αυτήν- τρέχουσας σεζόν. Άρχισε προψές με την Ανόρθωση, μεθαύριο θα συνεχιστεί με τη ρεβάνς του 1-1 με τον ΑΠΟΕΛ για τους «8» του κυπέλλου και το ερχόμενο Σάββατο θα ολοκληρωθεί με το ντέρμπι κορυφής κόντρα στην ΑΕΛ στο Τσίρειο. Εντούτοις, βρισκόμαστε ήδη στον Μάρτιο και στην τελευταία καμπή της περιόδου 2020-21. Κάτι που από τη μια σημαίνει περισσότερη κούραση και από την άλλη εννοείται πως κάθε λάθος ή απώλεια στοιχίζει περισσότερο σε σχέση με προηγουμένως.

Συνεπώς, οι δυνάμεις, οι αντοχές, το «μέταλλο» και η θέληση των πρασίνων θα δοκιμαστούν για πολλοστή φορά και ελπίζουν πως και σε τούτη θα αντεπεξέλθουν. Ήδη απέναντι στη «Μεγάλη Κυρία» χάθηκαν δύο βαθμοί στο ΓΣΠ (0-0), σε ανοικτό παιχνίδι που και τα τρία αποτελέσματα ήταν εφικτά. Ζητούμενα λοιπόν πλέον είναι δίχως αμφιβολία η πρόκριση εις βάρος του «αιώνιου» αντιπάλου και η νίκη απέναντι στους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού. Εντούτοις, ειδικά σε περίπτωση που η ΑΕΛ δεν νικήσει απόψε τον Απόλλωνα και -κατά συνέπεια- παραμείνει στην κορυφή η Ομόνοια, δεν θα είναι άσχημο αποτέλεσμα η ισοπαλία στο Τσίρειο το ερχόμενο Σάββατο.

Αναφορικά με τον επαναληπτικό με τον ΑΠΟΕΛ, από το στρατόπεδο του «τριφυλλιού» δεν αναφέρονται προβλήματα μετά το ντέρμπι με την Ανόρθωση. Επομένως, από τη στιγμή που ούτε προηγουμένως υπήρχαν απουσίες, είναι πιθανό να είναι πλήρης η προετοιμασία για το μεθαυριανό ματς. Ο Μπεργκ θα έχει λοιπόν αρκετές επιλογές σε περίπτωση που θελήσει να κάνει διαχείριση του έμψυχου δυναμικού ενόψει και του ντέρμπι με την ΑΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ